22. november 2006

Rødt og hvitt

Jeg har ikke fått sydd så mye de siste dagene. Jeg har arbeidet litt ekstra og vært på kurs gjennom jobben. Kveldene og fridagen i dag har gått med til rydding og rundvasking av hus. Når en holder på sånn og roter i skuffer og skap dukker det jo opp ett og annet, som denne brikken for eksempel. For noen år siden broderte jeg mye hardangersøm. Jeg trodde jeg hadde gitt bort alt sammen, men det hadde jeg altså ikke. Tror nesten jeg må beholde denne brikken selv, som et bevis på at jeg faktisk har lært å brodere hardangersøm.

Måtte jo bare vise fram de røde englene mine også.


Disse filthjertene har jeg kjøpt på Kid.
Tenkte jeg kunne bruke dem til å pynte pakker med.
Mulig jeg bruker dem som pynt på til og fra -lapper også.

12 kommentarer:

 1. Fin brik. Imponerende arbejde.
  Glasenglene er rigtig søde...
  Hav en god dag.

  SvarSlett
 2. Så god idè å bruke de filthjertene til pynt på merkelapper og på pakker. Tror jeg må en tur på kid jeg også.:) Hardangersømmen din er jo fantastisk fin! Og fint med de røde glassenglene oppå.

  SvarSlett
 3. Så flink du er som kan sy hardangersaum, for det er ikkje enkelt! Filthjertene blir søte å pynte pakkande med :o)

  SvarSlett
 4. For en nydelig brikke i hardangersøm, tror det eneste jeg har brodert i det er en sånn bitteliten sak du har under fløtemuggen og sukkerskålen:-))

  SvarSlett
 5. Kjempeflink du som kan sy hardangersøm,brikken var fin med de røde glassenglene.

  SvarSlett
 6. Hardangersøm står for meg som noe av det vanskeligste og mest arbeidskrevende jeg kan tenke meg! Så flink du er som har gjort det - du må absolutt beholde denne selv! Nydelige hjerter også.

  SvarSlett
 7. Hei hei.
  Stakk bare innom for å ønske deg og håndarbeidet ei god helg. Det var et nyydelig stykke håndarbeid og de røde englene passet perfekt. :)

  SvarSlett
 8. Hardangersøm er såååå fint. Har prøvd det selv og det er virkelig artig å holde på. Ja den duken må du jo bare ha selv : )

  SvarSlett
 9. Å guri malla, kan du det også du?
  Er ikke det fryktelig vanskelig?
  Den var veldig fin:)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelige ord, alle sammen! Hardangersøm er egentlig ikke så vanskelig, men det er pirkete og tidkrevende å holde på med.

  SvarSlett
 11. Jeg synes din mormors broderier på putetrekkene er nydelig. Har du tilfeldigvis mønsteret? Eller kunne du laste ned et mer detaljert bilde (med ditt fantastiske nye kamera)...slik at jeg kan kopiere det. Skal nemlig ta opp igjen gamle kunstner, og har lyst til å lage lekkert sengetøy..

  SvarSlett
 12. Hei,
  Har kost meg med bloggen din..flott er det. Beklager at jeg framstår som anonym, det er ikke meningen. Bare jeg som ikke kan bruke blogg systemet enda.

  SvarSlett