3. desember 2006

I dag

har jeg fått gjort ferdig noen saker og ting. Denne veska har jeg vist på bloggen tidligere, men da manglet den hanker. Nå er de kommet på plass.

Jeg prøver å få ferdig en del ting som jeg skal ha med meg på salgsmessa på lørdag. Det begynner å bli liten tid, bare fem dager på å få gjort ferdig alt... Ettersom jeg skal arbeide en del ekstra denne uka også, har jeg bestemt meg for ikke å sy mere nytt nå. Jeg får nøye meg med å montere og sette prislapper på det jeg allerede har. Tar jo litt tid det også.
Denne sminkepungen har jeg også hatt bilde av på bloggen tidligere. Nå har den omsider fått glidelås...


Og så har vi satt fram adventsstaken og hengt opp julestjerna i dag. Den lilla adventsduken jeg sydde tidligere i høst er også på plass.

11 kommentarer:

 1. Så fin den veska di ble! Det er jo nesten ei juleveske. Flott adventløper, jeg rakk ikke å sy en selv. Har sydd så mange julegaver, så det ble ikke tid.

  SvarSlett
 2. Fine ting du lavet. Tasken er virkelig flot. kender godt det der med at man vil lave en masse nyt og så kniber det lidt med at blive helt færdig med det man er i gang med.
  Flot billede det nederste. Fint at man kan se ud ad vinduet.

  SvarSlett
 3. Jeg har sagt det så mange ganger før,men jeg sier det gjerne igjen;Du lager SÅ mye fint! jeg ønsker deg lykke til på messen,og håper at du får solgt alt du har.
  Vesken er jo bare nydelig....sånn er det med den saken ;-}

  SvarSlett
 4. Nydelig veske... og sminkepung... og adventsløper! Lykke til på messen.

  SvarSlett
 5. Snyggt snyggt snyggt!!!

  SvarSlett
 6. Føyer meg bare inn i rekken, nydelig, nydelig, nydelig!! Du er et supertalent med symaskinen :-)

  SvarSlett
 7. Kjempefin veske! Flotte farger!

  SvarSlett
 8. Så spennende det blir med messe da : )

  SvarSlett
 9. Enda mere fint her ja! Digga den veska asså! Råtøff OG fin!

  SvarSlett
 10. Du syr så mye fint..Nydelig løper og liten veske..Likte så godt den hvite hekla duken under den vesken..Den minnet veldig om en min oldermor har laga til meg..Jeg passer veldigt godt på den da..Som seg hør og bør ja :o)
  Ha en fin adventstid...

  SvarSlett
 11. Hei! Så flott veske, sminkepung og adventsløper du har sydd! Du er ein reser med symaskinen ;o)

  SvarSlett