25. februar 2007

En hobbyblogg uten bilder...

...tror jeg kommer til å bli en kjedelig blogg...

Derfor håper jeg det er noen datakyndige bloggere der ute som har noen gode råd. Jeg får nemlig ikke lenger til å laste ned bilder på bloggen min, verken egne bilder eller bilder jeg har lastet ned fra nettet.

Alle gode råd tas imot med takk!

Så får jeg vel ta en ufrivillig bloggpause til jeg får ordnet opp i dette...

9 kommentarer:

 1. Huff, så kjedelig for deg da (og for oss andre også, som gleder oss til nye innlegg fra deg...) Har dessverre ingen gode råd å komme med. Håper det retter seg snart.

  SvarSlett
 2. Hej! Klart du får länka till mig, men jag har inget gott råd angående bilderna, kan för lite om sånt. Kan det vara blogspot som felar? Eller är det redan tidigare, kan du ha för många bilder i minnet? Lisa

  SvarSlett
 3. I didn't understand all... just that you are making a break... So just to tell you that I hope you will come back soon.

  SvarSlett
 4. Åh, vad du är duktig. Jättefina saker du gjort!Kram Stina

  SvarSlett
 5. Har opplevd at det iblant kan være vanskelig, men så går det igjen. Har du prøvd idag?

  SvarSlett
 6. Did someone told you that your blog is boring or are you, yourself, thinking that it could be ? I' ve tried to understand all by translation site but...nothing is perfect there !
  Take a break and be back soon ! I'll miss you and your fresh ideas !

  Esther

  SvarSlett
 7. Mia: Ja, får håpe det. Jeg er ikke så veldig flink med data, men...

  Lisa: Takk for rådet. jeg har akkurat vært inne på billedprogrammet og ryddet opp litt. Og så har jeg tømt papirkurven for alle slettede elementer.

  Celine: I hope I will be back soon. I just have some troubles with posting pictures.

  Hemma på landet: Tusen takk!

  Julie K: Ja, nå har jeg prøvd i fem dager uten å få inn et eneste bilde.

  Esther: Thank you for your concern. I just have some trouble with my blog. I can't post any pictures. I think my blog will be rather boring without pictures...

  SvarSlett
 8. Nå vet jeg ikke om du nettopp har byttet til den nye bloggen, men jeg la merke til en ting da jeg byttet. Da jeg skulle laste inn bilder så forsvant de fordi jeg ikke hadde haket av en i en liten rute ved siden av Publish /Save as Draft (tror iallfall det var der)
  Da jeg hadde haket av, gikk det greit å laste inn bilder.

  SvarSlett
 9. Jeg håper at det retter på seg, slik at du får lagt ut fine bilder igjen! En ting som jeg tenkte på er at det er viktig at du ikke bruker æ, ø eller å når du lagrer bilder som skal ut på nettet. De bildene vil ikke vises, siden det er vokaler som ikke brukes på engelsk. Men, trenger jo ike være det som gjør det heller da. Du får prøve en gang til!

  SvarSlett