20. juli 2007

Lapper, lapper, lapper...

Måtte jo bare lage en lilla/gul syboks også.
Og slik ser mitt blå-beige lappeprosjekt ut for tiden. 68 blokker + 67 lapper til fyllmasse, 135 biter som jeg prøver å få plassert slik at det ser bra ut. Jeg prøver meg fram. Flytter. Forandrer. Plasserer stripene i fyllmassebitene vannrett, loddrett, annenhver. Og så er det firerblokkene med en lys og en mørk side. Skal alle peke samme vei eller kanskje ikke?

Jeg må nok flytte og forandre litt til før jeg syr dem sammen, tror jeg...

18 kommentarer:

 1. Delikate fargar her! Eg meiner å ha lese, kanskje i ei Lise B.bok, at det blir vesentleg rolegare uttrykk når dei mørke peikar same vegen. Det blir spennande sjå resultatet. Litt putl blir det no å sy ihop alle desse bitane, spissane skal jo vere presise...men det fiksar du heilt sikkert kjempeflott. Lukke til!

  SvarSlett
 2. Virkelig flott resultat så langt,men vet det er mye tenkearbeid i vente før det er helt ferdig. Lykke til.

  SvarSlett
 3. Å teppet ditt blir bare lækkert, fargene matcher godt til hverandre...
  Ja du har vært flink med det du har gjort, og lykke til med resten!!!

  SvarSlett
 4. Litt av et arbeid det teppet ditt, gleder meg til å se når du begynner å sy lappene sammen. Så fin denne syboksen også var. :) Den går jo an å ha som toalettveske også.

  SvarSlett
 5. Morsomt å se fremgang i firer-blokk teppe ditt :D
  Uansett så kommer det til å bli kjempeflott!!
  Koselige farger på syboksen.
  Ha en fin søndag!!

  SvarSlett
 6. Eg trur eg ville ha tatt stripene samme vegen, men det er vanskeleg å seie berre utifrå bildet...Trur det kjem til å bli fint uansett! Du er flittig!

  SvarSlett
 7. SÅÅÅ flink du er. Veldig fin syboks du har laget deg og veldig fine farger også. Jeg blir så imponert over disse lappene og hva du klarer å trylle av dem, jeg kan jo ikke sy i det hele tatt så for meg er det utrolig at noen klarer å få dette til. Håper du har fine dager nå i ferien, takk for koselig hilsen på bloggen!!!

  SvarSlett
 8. Man kan aldri få nok sybokser!!!
  Teppet ditt er helt nydelig. Gode fager. Spennende å se det ferdige resultatet!!!

  Ha en god uke

  SvarSlett
 9. Teppet ditt er et spennende prosjekt. Jeg gleder meg til å se det ferdige arbeidet. Lykke til med fortsettelsen, og jeg ønsker den en fin og kreativ uke.

  SvarSlett
 10. Som du sy da... Og så fint som det blir. Det skal bli spennende å se det ferdige resultatet av alle de blokkene dine. Og så var det sååå mange bedårende kjoler du viste i det forrige innlegget. Så flott at din mor har tatt vare på dem. Den heklekjolen var spesielt søt (med tanke på min hekleinteresse for tiden...) Kos deg videre med ferie og sommer.

  SvarSlett
 11. Du är verkligen duktig. Kram

  SvarSlett
 12. Så utruleg flink du er med symaskina. Kjempeskjønne kjolar og puslespel de har funne fram også! Klem frå Linda

  SvarSlett
 13. Å, det teppet blir flotte greier! Jeg kan visst ikke noe særlig om hvordan bitene bør settes sammen, men regner med at du fikser det.
  Flotte sybokser også- nå fikk jeg lyst til å lære meg å sy igjen:)
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 14. Så flink du er! Teppet blir flott, og syboksen også! Også synes jeg de barnekjolene dine var sååå nydelige! Det er noe spesielt når de er hjemmesydd.

  SvarSlett
 15. så flott. det teppet dt blir utrolig flott. dateren min lurte på om ikke jeg kunne sy sånt fint penal til hun også. men det tror jeg ikke jeg får til.

  SvarSlett
 16. Hei hei.
  Datt innom deg via 9na i dag, og her var det jo masse fint.
  Teppet ditt blir kjempeflott, og syboksen var sprek i fargane.
  Så skjønne kjolar du viste i innlegget under. Så kjekt at dei er tatt vare på:o)
  Ha ein finfin dag:)

  SvarSlett
 17. Blue and cream, good choice.Very beautiful colors, Timotei :))))

  SvarSlett
 18. Nydelig teppe, uansett hvilken vei blokkene ligger... Jeg tror jeg ville hatt de mørke rutene samme veien i hele teppet og ha stripene i hvileblokkene annenhver vei. Jeg tror det blir mest rolig. Men vanskelig å si?

  SvarSlett