12. november 2009

Votter...

Jeg er jammen meg ikke sikker på hva jeg synes om disse vottene...Fargerike er de i alle fall... Vottene er strikket av en tråd finullgarn og en tråd "Tutti frutti" fra Du store alpakka.
Oppskriften fant jeg i dette heftet. Her er det brukt Heilo, men jeg bytter ut Heilogarnet med finullgarn eller Tove.


Nok et par"Tutti frutti"-votter...Litt roligere i fargene disse...
Til disse barnevottene har jeg brukt rester av finullgarn. Jeg brukte akkurat samme oppskrift og pinnetykkelse som til de andre vottene over her, men ettersom jeg ikke tok med effektgarnet ble vottene mye mindre. Jeg har en god del finullgarn liggende, så det blir nok flere slike restevotter fremover.
Alle vottene er tovet lett på 40 grader i vaskemaskina.


PS:Til dere som ikke har blogg selv: Det er lettere for meg å svare på spørsmål hvis dere sender meg en mail. Mailadressen min står på siden her. Bare spør, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :-)

22 kommentarer:

 1. Nydelig votter, og et kjempekoslig hefte du viser. Det er bare så masse morsomt en vil lage ,-) Snart kommer i bloggen noe kjempemorsomt jeg har stiket ,-) Ha ei koselig helg.

  SvarSlett
 2. Artige votter du har laget, og de reste-vottene ble skikkelig fine. Ikke farlig å ha restegarn når det blir så fint resultat :-)

  mvh solfrid¤

  SvarSlett
 3. Vottene er kjempe kule! Herlig med alle farvene :o)

  SvarSlett
 4. Såå mange fine par med votter! Likte de barnevottene best jeg, så veldig gode ut! Har tovevotter mine små også, strikket noen par i fjor! I år strikker jeg fortsatt bare sitteunderlag :0) Nå må det vekkes små OG ordnes litt her, før siste skoledagen min på en stund! Kos dere i helgen!

  SvarSlett
 5. Oj så sköna, varma vantar du har gjort och sådant garn har jag aldrig sett här!
  Ha en skön helg!

  SvarSlett
 6. flotte votter!

  Du, jeg er på leit etter oppskrift til slike poser du syr, (tenkte bruke de til brød poser, og til oppbevaring) ser du har vist til en oppskrift hos strikkepia.. men jeg finner ikke oppskriften på poser der, har du en annen link eller en beskrivelse på hvordan man syr slike? Lurte også på om du vet hvor jeg kan finne oppskrift på toalett mappene?
  Takk:)

  SvarSlett
 7. Morsomt med litt farger på vottene :)
  God helg!

  SvarSlett
 8. Her holder du nok mange varme på hendene. Ingenting er som hjemmestrikede votter. Finullgarnet har mange nydelige farger, så det kan sikkert bli mye fint av restene.

  SvarSlett
 9. Your blog looks beautiful! Please add Google Translate!!

  SvarSlett
 10. Så flotte votter du har strikket. Likte vedlig godt vottenei fin-ull garnet, flotte farger. Fine farger på posene dine i forrige innlegg også :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 11. Så fine votter :D ble stilig effekt med effektgarnet da. Ha en fin helg

  SvarSlett
 12. Dette mønsteret er berre supert! Artig effekt med det "dotte"-garnet. Eg har strikka to sånne par som eg har gitt vekk, og eg veit at mottakarane har brukt dei veldig mykje. Det var kjekt å vite at det går an å følge mønsteret med ein tråd og få eit vottepar i barnestørrelse.

  SvarSlett
 13. Synes vottene er fine! Men du har rett, det andre paret er litt roligere i fargen. Likevel, også det første er tøft - bare annerledes!

  SvarSlett
 14. Super kule votter.
  Jeg likte veldig godt de tutti frutti vottene. Liv å røre over de...

  Ha en fin helg.

  Linda.

  SvarSlett
 15. Oj, så många fina vantar!
  Stickar också själv ibland...
  men penseln är oftast i min hand :)
  Skön helg! V.

  SvarSlett
 16. Gud vad fina!!!!!Komplimager!!!

  SvarSlett
 17. Syns faktisk di non-stop lignende vottene var flotte:) Artig med nye varianter:))

  SvarSlett
 18. Heisann...
  Knallfine votter - synes jeg da... så kjekt å bruke restegarn...
  Håper du ikke sliter ut ryggen din helt nå da - jula kommer læll den...

  Ha en super dag/uke/helg...

  SvarSlett
 19. morsomme strikkevotter. Og det er jo så godt med ullvotter.

  SvarSlett
 20. jeg har og strikket tutti-frutti vottene. Synes mønsteret har så god passform. Synes ellers du har så mye fint på siden din. Har prøvd meg på de små myntpungene.Supert at du hadde tatt bilder av fremgangsmåten.

  SvarSlett
 21. Spreke votter, har slike sjøl, knall

  SvarSlett