13. desember 2012

Adventstid

 
Det har vært en kald adventsmåned så langt, men det er koselig også med fyr i ovnen, pledd over knærne og strikketøy i sofakroken. Jeg har holdt på en god stund med disse russesokkene, men nå er de i alle fall ferdige!
 

 
I dag har vi kost oss med lussekatter. Den lilla lappeduken var noe av det første jeg laget i lappeteknikk. Den må fram hver advent. Hos oss er det lilla som er adventsfargen. Eskene med den røde julepynten får komme fram på lille julaften. 


 
I går så mannen min og jeg noen episoder av Jul i Skomakergata på dvd. Ungdommene i huset skjønner ikke greia med Skomakergata, men for oss gamlingene som har vokst opp med denne serien blir det noe helt annet. Herlig nostalgisk og julestemning til tusen!
Må innrømme at det er ho mor sjøl som er ivrigst da, men mannen tittet da opp fra nettbrettet sitt innimellom han også :)


 
Ønsker dere alle en fortsatt fin
adventstid
 
 11 kommentarer:

 1. Det ser ut att vara en mycket fin löpare i lila tyger som Du har sytt, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Nydelige russesokker, flott mønster:)

  SvarSlett
 3. Sikke smukke sokker.
  Det er en dejlig tid med hygge og varme indendøre.

  SvarSlett
 4. Så fint att du gör skillnad på advent och jul!

  SvarSlett
 5. Flotte sokker og koselige bilder. ;-)

  SvarSlett
 6. FLotte sokker og koselge julebilder.

  SvarSlett
 7. Så koselige bilder fra adventstida!
  Og sokkene var jo kjempefine, mye arbeid med mønsteret sikkert.
  Ha en fin adventstid:)

  SvarSlett
 8. Flotte sokker - imponert over alle som orker å strikke alt det mønsteret :-) Jeg ser jeg har sydd akkurat lik løper som deg, men min er i brune og beige ruter :-)) Jeg kom ikke stort lenger i min lappeteknikkutfoldelse jeg da ;-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 9. Tradisjoner skal ikke undervurderes, spesielt i høytidene kommer de frem. jeg er ikke like nostalgisk til jul i skomakergata, men må derimot ha med meg Carl Bertils jul på julaften og 3 nøtter for Askepott.

  SvarSlett
 10. for en nydelig løper! jeg mangler en ordentlig adventsløper, det må bli neste års prosjekt..i god tid FØR advent forhåpentligvis :)

  jeg har akkurat kjøpt skomakergata på dvd, i ren nostalgi..for å vise mine barn, håper de og liker den og!!

  SvarSlett
 11. Flotte sokker og kjempefin løper i lilla! :)

  SvarSlett