5. mars 2013

En søm nå og en søm da...

Jeg får ikke sydd så mye som jeg skulle ønsket...
Ikke fordi jeg har sytørke eller at jeg har gått lei av hobbyen min. Det er bare så mye annet som tar tiden min. Viktige ting og nyttige ting som noen ganger fyller dagene helt.

Det rare er at når jeg først har litt tid til å sy, så blir jeg sittende her ved dataen og kikke på alt det fine alle andre har sydd og laget! Det er veldig inspirerende, men noen ganger nesten overveldende. Det er jo SÅ mye jeg får lyst til å lage!

Jeg tror rett og slett jeg må skjerpe meg litt, bruke litt mindre tid ved PC-en og litt mere tid ved symaskina...

To nye lommebøker har jeg nå i alle fall fått laget. De ligger i eplabutikken min. Mønsteret er som vanlig fra Michelle Patterns.

10 kommentarer:

 1. Lommebøkene du lagar er veldig fine! Når det gjeld tid til sying og andre ting har eg det slik som du. Veldig kjekt å sitte på dataen å sjå kva andre lagar, men ein blir inspirert av det:)

  SvarSlett
 2. Ja, kjenner godt til d ja.. Myyemtid på å lete etter inspirasjon, men hvor ofte syr vi noe vi har sett på nettet? Ikke sååå ofte.. Jeg har tonnevis med inspirasjon lagret, men får d liksom ikke ut :)
  Myye fint, Timotei!!!

  SvarSlett
 3. Så lekre lommebøker, herlige stoffer!
  Ja, jeg og faller helt i staver av og til over alt som kan syes når jeg surfer på nettet. Men så blir jeg så inspirert også- til å sy!
  Ønsker deg en fin sy-uke videre:)

  SvarSlett
 4. Disse lommebøkene var bare helt nydelige, fine farger :-)
  Ja en skulle ønske at døgnet hadde noen flere timer..
  Forsatt fin uke..

  SvarSlett
 5. So pretty!!! And we loooove all your doll clothing, it´s simply amazing! xo

  SvarSlett
 6. Så kjempefine lommebøker! Det mønsteret må jeg nok prøve ut! Ble så fornøyd med myntpungen jeg fant på bloggen din. Ser også at det tar tid å se på blogger og skrive en kommentar her og der, men det er jo så inspirerende og koselig!

  SvarSlett
 7. Ja en blir veldig inspirert her inne. Du er en god inspirator selv du. Flotte ting du syr.
  Klem

  SvarSlett
 8. Flotte lommebøker! Vet hvordan det er, bruker ganske mye tid ved pcen jeg også! Men det er jo fint å få inspirasjon her og der. :)
  Ha en fortsatt god uke! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 9. Nydelige lommebøker, kjekke fine gaver å gi :) Føler bare så med deg, altfor mye annet man må styre med når man bare har lyst å sy..Men da trenger man ikke være redd for å kjede seg..:))

  SvarSlett
 10. Disse lommebøkene var kjempestilige. Har lyst på en slik selv, og har det perfekte søte stoffet, så nå har jeg kjøpt mønsteret også :) Men jeg er litt usikker på foret, har du fusible interfacing og sew-in interfacing? Hva er forskjellen? Jeg er relativt ny til dette med sying, og ikke helt vant med oppskrifter ennå. Liker foresten dine forklaringer. Har laget en pose etter din oppskrift på linposer (bare laget de litt større), og det var jo så bra forklart med bra med bilder også :) Takk for en inspirerende blogg!

  SvarSlett