11. november 2006

Noe til badet

Jeg blir så inspirert av alle bloggene jeg titter innom. Det lages jo så mye fint! Hos Liv-Toril er det bestandig noe nytt og spennende. Etter å ha besøkt bloggen hennes fikk jeg så lyst til å sy disse posene. Hun har til og med lagt ut beskrivelse av hvordan de er laget, så da var det jo bare å sette i gang! Jeg hadde ikke linstoff, men brukte et litt stivt bomullsstoff isteden. Det blomstrete stoffet har jeg hatt liggende lenge. Når jeg først var i gang måtte jeg jo lage en "snytert" også, som Liv-Toril kaller disse tørkepapir-etuiene. Slike har forresten lHummmlan også laget flere nydelige eksemplarer av. Tusen takk for inspirasjonen, begge to!

10 kommentarer:

 1. .....men OJ så fine disse var, nydelig.......

  SvarSlett
 2. Kjempefine!! og praktiske til å ha ting og tang i på badet!

  SvarSlett
 3. Så fint.Fin farge også.

  SvarSlett
 4. Kjempeflott sett, nydelige stoffer du har brukt!

  SvarSlett
 5. De er blevet superfine. flotte farver til badet.

  SvarSlett
 6. Fin den løperen også, passer nok godt hos en mann, var liksom litt maskuline farger. Likte posene dine også veldig godt- Fin blåfarge.

  SvarSlett
 7. posene dine ble nydelige, veldig fine stoffer. Jeg ble inspirert til å prøve å sy en selv, så jeg vurderer å ta frem symaskinen :)
  ha en fin dag

  SvarSlett
 8. Så fine poser! Det er veldig inspirerende å titte innom andres blogger, er enig i det! Koselig hvis du vil linke meg, jeg skal gjøre det samme.

  SvarSlett
 9. Posene dine var kjempe flotte. Du er så flink!

  SvarSlett
 10. Hei!
  Disse var kjempefine!
  Fint å få brukt stoffen man har hatt liggende:)

  Siri:)

  SvarSlett