3. mai 2007

Noen bilder fra min lille hageDet er ikke så fargerikt i hagen min ennå, men det blir vel om ikke så lenge...Helt til høyre skal det komme tulipaner og bak dem en ridderspore. Midt i bildet pinseliljer som snart begynner å blomstre. Litt lenger bort skal det komme lupiner, keiserkrone, sibirvalmuer, prestekrager, asters og engnellik, pluss noen stauder til som jeg ikke vet navnet på...


På mandag kjøpte jeg inn sommerblomster og plantet dem ut i noen krukker som jeg tenkte å ha stående på trappa. Jeg har aldri plantet så tidlig før, men hadde så lyst til å pynte litt ute til konfirmasjonen. Det ble hvite margeritter, spanske margeritter og petunia. Hver kveld bærer jeg alle krukkene inn i gangen. Kan jo fremdeles komme en og annen frostnatt...

13 kommentarer:

 1. Så fine bilder fra hagen. Håper du legger ut bilder derfra senere, når mer blomstrer. Det var jo noen flotte stauder du har.

  Fine sommerplanter også, skjønner godt at du vil plante til konfirmasjonen. De klarer seg nok også, spesielt siden du tar krukkene inn om natta.

  SvarSlett
 2. Nydelige hagebilder og nydelig sypose! Dette er to ting du kan veldig godt ser jeg! :0)

  SvarSlett
 3. Så flotte blomsterbilder! Gleder meg til å plante litt ute her også. Fortsatt er det bare gressløken som har tittet opp :)
  God helg!

  SvarSlett
 4. Ja, det er kjekt å pynte litt rundt stoveveggen, også! Eg held på med det same, må gjere ferdig alle beda i kveld medan det framleis er tørt. Høyrer at det blir verbrigde med helga, og då får ein konsentrere seg meir innandørs igjen. Vår konfirmasjon er den 13. og det er jo berre ei god veke til. Vi gledar oss. Lukke til de også!

  SvarSlett
 5. Å, så flotte blomster! Deilig at våren endelig er her! I hagen her står både plomme og morelltreet i full blomst! Veldig deilig!
  God helg!

  SvarSlett
 6. Så fine bilder frå hagen din!! Er det ikkje herlig når det spirer og gror?? Ønsker deg ei fin helg :o)

  SvarSlett
 7. Å så fin hage du har,det er så koselig å se at det spirer og gror.
  Håper på en varm og fin Mai. Nyt våren.
  Lykke til med konfirmasjonen til helga.

  SvarSlett
 8. Lykke til med konfirmasjonen! Vi skal ha 1. september, så nå begynner planleggingen! Så deilig det ser ut i hagen din.

  SvarSlett
 9. Så fint det ble. Har også lyst å sette ut litt planter nå. Håper vi får sommer snart : )

  SvarSlett
 10. Nydeleg bilder frå hagen din! Lykke til med konfirmasjonen!

  SvarSlett
 11. Deilig når utelivet og blomstene våkner til liv.

  SvarSlett
 12. Så koselig det ser ut i hagen din! Jeg blir så imponert over fine hager, jeg er ikke noe flink med hagen. Har ikke den store interessen heller, men vil gjerne ha en pen hage for det. Det er visst en dårlig kombinasjon :) Håper dere har hatt en flott konfirmasjonsfeiring!

  SvarSlett
 13. Koselige bilder fra hagen din. Og så masse herlig du har der. Mine favoritter, så å si alle ssammen. Jeg har også gått rundt med kamera i hagen idag, men det er ikke så mye som blomstrer enda, så det ble bilder av fruktrærne i blomst istedet. Men bare vi venter noen uker, så er det nok mer å ta bilder av.

  SvarSlett