21. august 2007

Papirdukkene mine


Da jeg var lita jente leika jeg mye med papirdukker.
Her skal dere få se noen av dem.


Disse to over her er ganske store. De må nok ha vært favorittdukkene mine. Jeg holdt på så mye med dem at de ble helt lealause og måtte forsterkes bak med en pappbit for at ikke hodene skulle falle av.Og så hadde jeg to slike Barbie-aktige langbente damer.
Stilig garderobe hadde de også...Disse to var jeg veldig glad i. Mor og datter med matchende klær.
Sjekk den grønne kjolen!

Og så disse tvillingene da.
Gutt og jente med masse klær og leiker og fine små senger.Og til slutt denne lille damen her. Hun var egentlig motiv på et postkort. Det var bare å trykke henne ut og begynne å leke med henne. Hvilken glede! Husker at jeg syntes hun var helt nydelig.

19 kommentarer:

 1. Så morsomt med alle de gamle tingene/lekene du viser frem. Kjenner igjen det meste, du er flink som har greid å ta vare på alt dette.Kos deg med papirdukkene dine!

  SvarSlett
 2. Åh, så mange fine glansbilder du har tatt vare på da! Kjempeartig! Likte SÅ godt den brikken du har sydd til brettet ditt, forresten!

  SvarSlett
 3. Oh, how wise you have been since you have restored even your paper dolls. My mom has given away most of my old toys and I don't even know what has happened to my paper dolls.

  SvarSlett
 4. Jeg hadde også mange papirdukker, mener å kjenne igjen flere av dine :o) Mimre mimre !

  SvarSlett
 5. Å, jeg blir rent nostalgisk når jeg ser disse papirdukkene. Dette var en stor favoritt da vi var jentunger. Husker at vi brukte mye tid på å tegne nye klær til dukkene for at de skulle ha litt variasjon i garderoben. Du er utrolig flink som har tatt vare på disse. Mine er nok bare minner.

  SvarSlett
 6. Kjempe fine papirdukker. Jeg og min søsterhadde de tvillingene da vi var barn, hadde helt glemt de helt til jeg så dem hos deg. hyggelig å ta fram igjen.
  HILSEN NUA-NUA

  SvarSlett
 7. Jeg husker de der.. Tenkte på papir dukker her om dagen faktisk, irriterte meg litt at jeg ikke hadde tatt vare på noen.. Veldig gøy å se de igjen:)
  -Chatrine

  SvarSlett
 8. Så flotte papirdukker du hadde når du var liten jente. Har selv lekt mye med papirdukker og hadde en mamma som var kjempeflink å tegne klær til meg og min søster. Flott at du har tatt vare på dine, mine er nok vekk i en av flyttingene :-)

  http://mikkje.sprayblogg.no/

  SvarSlett
 9. Åja jeg blir så glad av å se slike bilder. lekte også mye med slike og hadde mange. De er borte nå, sukk. Hvorfor skal man kaste så mye, blir helt matt av det. Kjempekos å se de du fortsatt har : )

  SvarSlett
 10. Så moro at du har disse fremdeles!!
  Husker dem god, kan neste kjenne lukte av dem. Bli helt sentimental av å se dette. Husker vi lagde ekstra klær til dukkene......

  SvarSlett
 11. Å så nydelige! Fekk masse gode minner av å sjå på desse bileta. Me pleide også å lage eigne klær til våre papirdukker. Var innom NoaNoa i sommar og hadde dattera mi med, og mens mor kikka på klær fekk ho eit klippeark med papirdukker med klær til som ein skulle fargelegge sjølv. Kjekt at dei framleis er populære.

  SvarSlett
 12. Vad fina de är. Jag hade också massor av sådana när jag var liten. Kram

  SvarSlett
 13. Du er heldig som har desse fortsatt! Eg likte også godt å leike med papirdokker då eg var barn, men eg trur ikkje dei eksisterer lenger. Spesielt kjekt var det å sjå igjen dei to baby - papirdokkene, for dei hadde eg maken til!

  SvarSlett
 14. Oj, ja papirdukker husker jeg godt! Jeg elsket å kle av og på, og jeg tegnet ofte nye egne klær til dukkene. En liten designer spire med andre ord....hehe:))
  Så fint at du har tatt vare på dine... mine er desverre borte for lengst.

  SvarSlett
 15. Kjekt med dei gamle papirdukkene! Og brikka di er kjempefin. Viss du sender meg ein mail, kan eg sende over eit betre bilde av Prinsessen på erten. Eg har ikkje adr. di.

  SvarSlett
 16. Jeg blir da så nostalgisk når jeg er innom bloggen din,nydelige dokker og så var de så pent tatt vare på..

  SvarSlett
 17. Så utrolig koselig å se alle papirdukkene dine! De er jo så fine alle sammen, med mange detaljer. Jeg hadde noen få papirdukker da jeg var lita, men det var visst en periode da det var lite sånt å få tak i, tror jeg. Husker jeg fikk leke med mammas papirdukker. Noen av de ligner på de du har. Husker hun hadde en som hun kalte for lillebror. :)

  SvarSlett
 18. Åhh, nå gikk jeg tilbake til barndommen! Tvillingene hadde jeg også. Husker særlig jeg syntes jenta hadde så flott seng. Fantastisk at du har tatt vare på dem.

  SvarSlett
 19. Så artig at du har klart å ta vare på dem!
  jeg hadde også mange slike, men tror ikke de har "overlevd", må spørre mamma ^^

  SvarSlett