1. januar 2008

Nytt år, nye muligheter...

Først vil jeg ønske alle sammen et riktig
Godt nytt år!

Et nytt år betyr nye muligheter, og nye utfordringer også kanskje?
Jeg har i alle fall meldt meg på alongen Stitch 2008.
Hver måned blir det lagt ut et nytt motiv som vi skal brodere. Jeg har brodert en gang i tiden, men det er lenge siden og stichery er noe helt nytt for meg. Har sett utrolig mange fine stichery rundt omkring på bloggene, så dette var veldig fristende å være med på. Og så kan det jo kombineres med lappeteknikk! Dette blir spennende. Gleder meg!
Har jo fått med meg at det skal være vatt bak og at motivet må overføres på stoffet på et vis. Men hva slags stoff og hva slags vatt skal en bruke da?

Fant ut at det enkleste var å bestille en startpakke fra Northern Quilts . Da fikk jeg vatt, stoff og brodergarn i forskjellige farger. I tillegg kjøpte jeg en slik merkepenn for å overføre motivet med.
Kjøpte meg mønster til et "julebroderusk" også. Denne lille nissen broderte jeg i jula. Dette var artig! Det ble flere broderusker i løpet av romjula, blant annet ble januarmotivet ferdig. Bilde kommer senere.

17 kommentarer:

 1. Godt Nyttår...
  Koselig at du også blir med... var innom nåløyet og fikk kjøpt hvitt bomulstoff og vatt jeg da... aå januarmotivet er tegnet over - klar til brodering, men jeg klarte jo selvsagt på tømme kokende vann over tre fingre i dag... det var den broderinga...

  SvarSlett
 2. Godt nytt år til deg.

  SvarSlett
 3. Godt nytt år!

  Gleder meg til å følge med i bloggen din i 2008.

  SvarSlett
 4. Godt nytt år! Takk for koselig hilsen på bloggen min. Broderusk og stitchery er veldig artig, det er jo uendelig med muligheter også. Syns det er så fint å kombinere med lappeteknikk. Det kan bli mye fint ut av det. Blir artig å se det du lager.

  SvarSlett
 5. Godt nytt år! Fint å sjå at du er tilbake etter juleferien! Kjempefint julestitchery!

  SvarSlett
 6. Godt nytt år! Artig å sjå at du er bitt av stichebølgja. Eg er heilt overtydd om at du kjem til å lage mange kjempeflotte ting i året som kjem, og at du kjem til å freiste meg over evne. Skal prøve å vere standhaftig, første månaden i alle fall.... Lukke til!

  SvarSlett
 7. Hallo
  Det blir gøy å se alle sticheryene du syr i år da. Jeg har bare sydd noen få, så min erfaring er veeeeldig begrenset. Lurt å kjøpe en ferdigpakke da:o) Ønsker deg et godt år i 2008 Rannveig. Jeg gleder meg til å følge med deg også. Nei nå må jeg shine litt her. Har invitert til mat i firetiden.... sen frokost;o) Så nå må jeg bake og vaske. Lykke til med sticheryene dine!

  SvarSlett
 8. Innom for å ønske deg et riktig godt nytt år.Gleder meg til å se ditt stitchery.Vi blogges..

  SvarSlett
 9. Koselig nissemotiv! Ser ut til at du har fått hengen på det allerede, så dette går nok bra :o)

  Ønsker deg ellers et riktig godt nytt år!!

  SvarSlett
 10. Hei!Morro at du har sydd stitchery.
  Prøvde det i fjord,rart å si i fjord har ikke vent seg til det.
  Her nede i sør anbefaler Kreativ Quilt at en bruker en supertynn myk viselin som en stryker bak,isteden for tynn vatt.Lykke til.Godt Nyttår! Hilsen Linda :)

  SvarSlett
 11. Hei du... ukjente kvinne... også Levanger da gitt !! Rå tøft med nye trøndere synes nå jeg.

  Takk for kommentar i bloggen min, uten den ville jeg aldri funnet frem hit. Og nå skal jeg snoke bakover i din blogg.

  Hei så lenge...

  SvarSlett
 12. så flott stichery!

  godt nyttår!!

  SvarSlett
 13. Godt nyttår til deg:)
  Så fint det vart dette som du har brodert.
  Eg har lurt på om eg skal vere med på Stitch 2008, men er ikkje komen i gang ennå...
  ha ei finfin helg:)

  SvarSlett
 14. I like the "Stitch 2008" of Merete, I am almost thinking about doing it....Happy and creativity 2008! Hugs ;)))

  SvarSlett
 15. Godt nytt år! Jeg har brodert litt tidligere, men stitchery har jeg aldri forsøkt meg på. Det ser morsomt ut, og fint blir det også!

  SvarSlett
 16. Hei, ønsker deg et godt og fin nytt år. Blir spennende å se hva du lager i det nye året. Har også brodert en del, men aldri prøvd stichery, ser spennende ut. Ha en kjempefin helg.

  SvarSlett