31. oktober 2008

Sukkertøyfarger

Tiden flyr! Før jeg vet ordet av det har det gått en hel uke siden forrige innlegg. Jeg har jo strikket og sydd litt, men så var det å få tatt bilder av tingene da...Vanskelig å få tatt gode bilder når det er så lite dagslys. Dessuten liker jeg ikke å ta bilder med blits.
Men i dag har jeg hatt fri! Så da ble det tid til både å ta bilder og stulle og stelle litt her hjemme. Merker godt at jeg savner akkurat det. Nå som jeg arbeider helstilling blir det dårlig med husarbeid for å si det sånn...Etter jobb og middag blir det å dumpe ned i sofaen for å strikke litt og se på TV...Det er min måte å koble av på.

For et par dager siden ble jeg ferdig med et nytt antrekk til dukken. Sukkertøyfarget hettegenser og grønne kordfløyelsbukser. På pinnene akkurat nå har jeg nok en hettegenser til dukken. Den blir i blått og brunt. Tror jeg skal sy lyseblå bukser til den...


14 kommentarer:

 1. So nydelege fargar du har brukt i det antrekket til dokka.....
  God helg!

  SvarSlett
 2. Eit flott antrekk du har laga her! Det er kjekt med små prosjekt som blir fort ferdige. Eg kjem meg sikkert ikkje igang med dokkekle før eg blir bestemor, trur eg. Men det ser kjekt ut. Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Tror jeg må ønske meg et jente barnebarn snart. Blir så inspirert av alt det nydelige dukketøyet du lager.

  SvarSlett
 4. Du er rå på dukkeklær! Kjempefint!

  SvarSlett
 5. De er så flotte disse dukkeklærne dine. Synd min datter er blitt tenåring nå nettopp, det er nok slutt på dukkeleking for hennes del.

  Jeg tror kanskje jeg må prøve meg på noen dukkeklær til mine tantebarn. :-)

  Har mønsterbøker for både strikk og søm, men det er lenge siden de er brukt.

  Du får ha en riktig god helg, og tusen takk for inspirasjonen.

  SvarSlett
 6. æ høre oi-ing og wow-ing fra to små jenter i sofaen... di va flotte ;)

  SvarSlett
 7. Heisann!
  Flott strikk! Ja det var det lyset da... hos meg er det bare noen få timer lys, resten mørkt. Nå er det rett å slett bare å vente på våren:)

  Ha en kjempefin søndag!
  Klem fra chatrine:)

  SvarSlett
 8. Kjeeeeeeeeeeempefin ;o)

  da ligg noko t deg hos meg!
  ha ein vidonderle sondag!
  klem

  SvarSlett
 9. Kjempefint sett til dukken - friske fine farger.

  Ja tiden flyr avgårde, med jobb og skole og aktiviteter, møter og treninger. Så kommer helga, og jaggu så fløy ikke den avgårde den også :) Jeg bruker også strikking som rekreasjon, enten foran tv'en eller med radio i bakgrunnen. Da får jeg ladet bateriene..

  Ha en fin uke som kommer!

  SvarSlett
 10. You are a real specialist in baby-wear now :)
  All the little cloths looks so perfect and neat!
  Greetings from Berlin

  claudia

  SvarSlett
 11. Lekre, friske farger til dukken....jeg kunne nesten ha tenkt meg dette antrekket selv jeg:) Herlig! Skjønner godt at det er godt å finne sofaen etter endt arbeidsdag, det er ikke mye energi igjen utpå kvelden her heller.....Godt å kunne koble av med et strikketøy da.....jeg har også funnet fram pinnene etter noen års hvile. Jeg får så vondt i armer og fingre av å strikke, kjempesynd, for det er jo så gøy!

  Takk for kjempekos hilsen hos meg. Det er så hyggelig når du stikker innom:))

  SvarSlett
 12. Atter ett flott dukkesett fra deg.Jeg så i profilen din at du har fylt 40år,gratulerer så mye med dagen din.Hipp hurra !!
  Bursdagsklem fra Ella

  SvarSlett
 13. Nydelig og koselig!!! Klem!

  SvarSlett
 14. Du slutter ikke å imponere! Nok et nydelig antrekk med vakre farger!

  SvarSlett