3. juli 2010

Hjemme igjen

Da har vi kommet hjem igjen etter en liten ferieuke hos bestemor og bestefar. Jeg hadde med meg flere stitcherymotiver klare til brodering, så nå har jeg kommet et godt stykke videre på Cotton Country Quilt. Jeg får vise bilder senere når jeg har fått vasket og strøket dem.

Dette er en pose jeg ble ferdig med før ferien. Motivet er hentet fra "All creatures great and small" av Natalie Bird. Posen blir lagt ut i butikken min hvis det er noen som er interessert i å kjøpe.

Heldigvis kom jeg på at jeg kunne sende symaskina mi på service mens jeg var på ferie. Nå har den akkurat kommet i hus, forhåpentligvis klar for flere kreative prosjekter på syrommet!

9 kommentarer:

 1. Kjempefin pose!! Så fine stoff du har brukt, likte dei veldig godt!
  Eg har starta meg epla-butikk no, berre for moro skyld. Tenkte på at det hadde vore noko for deg, du som syr så mykje fint. Då får du eit større marked :-D Ha ei riktig god helg! Her er det fint ver i dag!

  SvarSlett
 2. Flott pose du har sydd, fine farger og fint stoff!! Ha ei god helg:))

  SvarSlett
 3. kjempefin pose du har sydd. Jeg liker så utrolig godt stichery-ene du lager. Blir veldig inspirert!

  SvarSlett
 4. Fine stoffer og farger i posen. Knall kjekt produkt som sikkert kan brukes til det meste. Enig med Strikkemor, du burde få deg butikk på Epla..
  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 5. Så fin pose du har sydd. Fortsatt god sommmer og ha ei fin helg.
  Elisabeth

  SvarSlett
 6. Hei, og velkommen hjem igjen. Du er fortsatt like produktiv ser jeg, mye fint å finne på siden din. Ha en god sommer. M

  SvarSlett
 7. Det var en fin pose:o)
  Så heldig at maskina di er klar når ferien er over :o) kan det bli bedre, hoho.
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 8. Dine stitchery-motiver er så fine, og denne gir stoffposen det lille ekstra!

  Ha en fin søndag! Klem

  SvarSlett
 9. Åhh, det var en flott pose.... :O)
  Du har laget mye annet fint siden sist jeg kikket innom også. Gleder meg til å se mer av de sticherienen dien, jeg har nemlig samme boken og har vel brodert ett par av motivene... :O)

  Ønsker deg en fortsatt god sommer!

  klem

  SvarSlett