9. mars 2014

Litt nytt i butikken

Lurer på hvor mange slike lommebøker jeg har sydd nå? Jeg har nok helt kommet ut av tellinga...
 

Lommebøkene har to lommer der den bakerste lommen er stor nok til å romme en mobiltelefon.  De fleste som kjøper slik lommebok fra meg bruker den nok som mobiletui, men den kan fint brukes til andre ting også, f.eks til oppbevaring av smykker, tabletter, bind, plaster osv. I dag fant jeg ut at den bakerste lommen er akkurat passe stor til å romme et pass også!


Mønsteret til disse er som vanlig fra Michelle Patterns.Siste lommebok er nok ikke sydd. Fremdeles finner jeg stoffer i stofflageret som det bare må bli lommebok av :)

9 kommentarer:

 1. Ja, du er bare makaløs. Jeg har quiltet et teppe og sydd på lukkekanter i dag, så jeg er kjempestolt av meg selv. Ha en god søndag!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Supre lommebøker.

  SvarSlett
 3. Så superfine disse også, alltid så flotte stoff sammen :)

  SvarSlett
 4. Disse er kjempefine, jeg har vunnet en slik en som ei har sydd etter inspirasjon fra deg, den har jeg slitt ut...:-) Flotte stoffer du bruker :-)

  SvarSlett
 5. Du syr så fint og de er fine. ;-)

  SvarSlett
 6. Disse småpungene er virkelig kjempesøte, Rannveig! Må nok prøve ut dette mønsteret en gang, men akkurat nå er jeg "hekta" på retrovesker :) Er det ikke sånn at vi får noen "diller" innimellom?
  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 7. Kjenner igjen den følelsen at noen stoffer bare må syes noe fint av! Kjempesøte gaver:)

  SvarSlett
 8. Jeg er ofte innom og titter på alt det fine du syr. Blir kjempe inspirert. Mønsteret til disse fine pungene er dessverre ikke å få tak i lenger, så jeg må nøye meg med å se på dine. Hilsen Heidi

  SvarSlett
 9. Fine små punger, og veskene under her var kjempesøte. :)

  SvarSlett