24. mai 2014

En liten titt på syrommet

Vil dere være med en tur på syrommet mitt?
 
Slik ser det ut når jeg titter inn døra til syrommet. Jeg har mye plass å boltre meg på. Innimellom må jeg dele plassen med tørkestativ, støvsuger og andre ting som får en liten mellomstasjon her inne, men det er helt greit. Noen ganger kommer yngstesønnen inn og sitter ved siden av meg og gjør lekser mens jeg syr. Det er så koselig :)

Små plagg på rekke og rad og en kurv full av tovede votter.
Og stoffer da selvfølgelig :)

På veggen henger noen av quiltene mine. Jeg har hengt dem opp med buksehengere.
Mønsterhefter og garn ligger klare til nye strikkeprosjekt. Ullgarn til toving i den lille krukken og bomullsgarn i den store.
 
Stoffene er sortert etter farge, til en viss grad, men også etter hvor store bitene er. Litt rot i systemet nå ser jeg, men det gjør ingenting. Jeg finner som regel fram :) 
 
Nederst ved den ene langveggen er det strykestasjon. På hylla er det glass med knapper og bånd. I hyllene under det hvite bordet helt til høyre har jeg ulike typer vatt og vliselin.

Her sitter jeg og syr. Hyllen til høyre er en settekasse formet som et hus. Her har jeg noen av trådsnellene mine. Under skjærebordet har jeg papirposer med restestoffer sortert etter farge. Ved vinduet henger linjalene på en krok.
De hvite hyllene er kjøpt på Ikea. Her har jeg bokser og krukker med alt jeg trenger å ha innen rekkevidde.

Her kan jeg sitte og se ut på gårdsplassen og den lille hagen vår mens jeg syr :)
 
Ved døra har jeg laget en liten butikkavdeling med saker og ting som jeg selger.
Alt sammen er ferdig priset. Det gjør det så mye enklere når det kommer noen innom for å handle hos meg.

På den andre langveggen har jeg også en reol. Over reolen henger flere handlenett. På hylla ligger en stabel med nystrikkede babyluer og babyvotter.

Jeg tok over dette rommet da eldstesønnen flyttet hjemmefra i januar. Før det satt jeg og sydde ved kjøkkenbordet og hadde alle sysaker og utstyr og alt av ferdig sydde ting i skuffer og skap. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg fikk plass til alt sammen :) Tenk, nå har jeg et eget rom til hobbyen min. Helt fantastisk! Rommet er under stadig forandring og jeg finner stadig nye løsninger på ting, så det kommer nok flere bilder herfra etter hvert.
Takk for at dere ville bli med på syrommet mitt :) Hos oss regner det i dag. Perfekt syvær!


35 kommentarer:

 1. Hieno ompeluhuone ja kaikki niin hyvässä järjestyksessä, tuolla on hyvä työskennellä!

  SvarSlett
 2. Her var det virkelig orden i sakene :-) Dette tror jeg var ett eksempel til etterfølgelse. det er ikke så ryddig på mitt syrom. Lykke til vider. Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 3. Wow - skulle ønske jeg hadde en sønn som skal flytte ut! Jeg syr i stua, og rydder ikke bort så ofte. Har eget bord, men blir jo rotete. Rydder ellers i rommet, og overser rotet. :-)

  SvarSlett
 4. Takk for titten;) Imponert over hvor ryddig du har det: Får en god følelse på at her bor det et ordensmenneske;)
  Og du verden så glad jeg ble da jeg så hva slags symaskin du har;)) Lurt med en liten butikk krok, det har jeg også;)
  Skjønner godt at du koser deg her;)

  SvarSlett
 5. Så flott et syrom du har. Det er godt med skikkelig system i sysakene :) Gøy å se.

  SvarSlett
 6. Huff nå fikk jeg dårlig samvittighet!! Her må det nok ryddes! hihi heldigvis så regner det i dag - fint syvær:) Kjekt å se at noen har orden i sysakene, flott syrom du har!

  SvarSlett
 7. Så gøy å se :)
  God lørdag!

  SvarSlett
 8. Vilket härligt syrum, med massor av inspiration!
  Och så många fina och välgjorda saker du har på lager.

  SvarSlett
 9. Takk for titten. For ett flott syrom. Jeg er imponert over hvor ryddig du har det og alle de flotte tingene som er til salgs. Flink er du!

  SvarSlett
 10. Nå ble jeg skikkelig misunnelig altså! For vi skulle bygge ut og lage syrom til meg. Men det blir for dyrt, så vi må droppe det. Derfor sitter jeg over alt hvor det er plass. Jeg drømmer om et sånt rom som dette!!

  SvarSlett
 11. For et fint syrom. Må jo være fantastisk å ha alt på et sted. Står øverst på ønskelisten her det :)

  Ha en fin lørdag
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
 12. Hei;) For en orden;) Si fra en dag du kjører forbi så skal du få låne nøkkelen til syrommet mitt ;) Rasfare der inne ifølge mine barn (hihi). Ja, jeg er bare imponert over rommet ditt;) og over alt du rekker å lage;)
  Her har formen vært laber de siste dagene, men i dag er det litt energi og den brukes til litt brødbaking;)
  Ønsker deg en fin dag;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 13. Takk for titten. Kjempekoselig syrom du har fått deg! Og her var det virkelig orden både i sysakene og ferdig produserte ting. Det er så en får lyst til å begynne å ommøblere med en gang her også. :)

  SvarSlett
 14. Kjempekoselig syrom. Jeg har et bittelite rom, men drømmer om et større. Kanskje jeg får muligheten til å slå ut veggen mellom to rom når ungene er ute av redet ;)

  SvarSlett
 15. Sikke et dejligt syrum. Du er vel nok heldig. Jeg må sidde ved spisebordet, - men det kan nu også være hyggeligt ;)

  SvarSlett
 16. Kjempeflott syrom! �� hos meg er det kaos, vurderer å flytte syrommet opp fra kjelleren.. Får ikke sydd der! Har ikke sydd siden før jul, og lysten er helt borte. ��
  Kos deg masse på syrommet!
  God søndag. ��

  SvarSlett
 17. For eit innbydande og praktisk syrom du har laga deg. Og så mykje flott du lagar :) Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 18. Å,så flott! Virkelig et ordensmenneske du, kan jeg se...! :-) Sånn er det ikke hos meg, men det blir stadig bedre. Så mye lettere å finne fram når det er litt orden! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 19. Veldig koselig syrom du har :-) Det er så deilig å ha god plass til det man holder på med :-)) Jeg har også et herlig syrom, men akkurat nå er det fryktelig rotete - jeg har nemlig inspirert gemalen til å lage seg et skikkelig fint rom til sine hobbyer....og da er rommet mitt mellomlagring for hans ting...

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 20. Du verden så ryddig og koselig syrom du har, dette innbyr til kreativitet :-)

  SvarSlett
 21. Så kjekt å få sjå inn på hobbyrommet ditt! Det er bra du har fått eit rom for deg sjølv. Ikkje kjekt å måtte leite fram og rydde vekk heile tida. Sjølv om det ikkje ser ut til at du har problem med å halde orden. Flott rom !

  SvarSlett
 22. Tak for rundturen i dit syværelse. Hvor er der fint og kreativt.

  SvarSlett
 23. Flott syrom! Om en stund er det min tur å få oppfylt drømmen (på den andre siden er det trivelig med unger i hus også, så det er med litt blandede følelser, men dog, det skal bli fint!)

  SvarSlett
 24. Åh vad trevligt att få kika in i ditt syrum. Det är alltid kul att få se hur andra har det i sina paradis. Fin ordning på allt.

  SvarSlett
 25. Gratulerer med et helt fantastisk flott syrom !!! :-) Å så flink du er til å ha det ryddig og fint, artig å få være med på omvisninga di :-) Jeg tør ikke å vise fram mitt for der ser det "bomba" ut.... he-he. Planen er å rydde litt no så håper jeg det blir litt bedre ihvertfall :-) Kos deg på syrommet ditt :-)

  SvarSlett
 26. Så ryddig og fint du har det. Et drømmerom, spør du meg. Og så alle de fine tingene du lager da. vakkert alt du lager.
  klem

  SvarSlett
 27. Fantastisk fint syrom som bobler av flotte farger og rene linjer. Liker så godt stilen din. Takk for titten ! :)

  SvarSlett
 28. Så fint syrom du har innrettet til deg selv! Veldig koselig og organisert. God idé å bruke buksehenger på veggene. Ha det bra på rommet ditt!

  SvarSlett
 29. Fantastisk flott syrom, og så ryddig og organsiert!
  Takk for sniktitt :)

  SvarSlett
 30. Tack för att jag fick följa med Dig på en rundvandring i Ditt syrum. Det ser inbjudande ut att få sätt sig ner och sy där, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 31. Her kommer virkelig ordtaket "å ha orden i sysakene" til sin rett! Kjempekoselig syrom :) Og du har jo sannelig en aldri så liten butikk, så utrolig mye fint du har laget! Skjønner godt at kommentarene "hagler inn", for dette var veldig inspirerende :)

  SvarSlett
 32. For et herlig syrom! Vi flyttet til nytt hus denne uken, så jeg må i gang med organisering av nytt syrom nå, takk for inspirasjon:)

  SvarSlett
 33. Ja, her var det jammen orden i sysakene! :) Så fint og luftig rom. Å henge nett på en treknagg var lurt. Har jo en sånn knagg liggende. :) Takk for inspirasjon! :D

  SvarSlett
 34. There is a chance you are eligible for a complimentary $200 Ikea Gift Card.

  SvarSlett