3. juni 2016

Fram med symaskina :)

Nå er det jammen meg på tide å sy litt igjen :) Vi har flyttet om litt på rommene her hjemme, så nå er syrommet mitt blitt mye mindre og symaskina mi må dele plass med så mye annet rot og skrot at det er vanskelig å finne den helt store syinspirasjonen der inne.Men, pytt, pytt, har da sydd ved kjøkkenbordet før jeg :)


Som dere ser syr jeg handlenett. Disse har jeg sydd mange av før. Det er praktiske vesker som er sydd slik at de kan vrenges og brukes på begge sider. Denne gangen tar det litt lenger tid, for jeg tar bilder, underveis, noterer og lager maler. Tanken er å lage et mønster for salg på slike handlenett. Det er mye arbeid og innimellom må jeg tilkalle en av sønnene for litt hjelp med dataen. Det skal scannes og ordnes slik at mønstermalene blir riktige og da er det greit med litt datakyndig hjelp :)
Sånn. Da er i alle fall ett handlenett ferdig. Liker så godt at disse kan brukes på begge sider:) Nå er det bare siste finpuss igjen på mønsteret, så håper jeg at jeg har det klart for salg snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar