22. april 2007

Flere blokker...

Det går sakte men sikkert framover med prosjektet mitt. Hittill har jeg fått sydd 30 blokker. På dette bildet ser stoffene nesten ensfargede ut, men det er de jo ikke. Og så virker fargene så lyse og blasse. Synes det er så vanskelig å få tatt skikkelige bilder.

Tror jeg skal sy noen blokker til før jeg bestemmer meg for hvilket stoff jeg skal bruke mellom dem.

Her ser dere de ulike stoffene litt bedre.

Det er så gøy å sy disse blokkene. Jeg har stort sett brukt restestoffer til de blå firerblokkene. Litt greit å få brukt opp de små bitene i restekurven også. Til de beige bitene rundt trenger jeg litt større stoffbiter.
*
Det blir litt lenge mellom hver gang jeg får oppdatert her på bloggen, ser jeg. Skulle gjerne hatt noen innlegg litt oftere, men tiden strekker bare ikke til. Om to uker skal eldstesønnen konfirmeres og det jo en del som skal ordnes og forberedes i forbindelse med det... Så akkurat nå er jeg mest opptatt med å lage bordkort, bestille blomster, kjøpe klær, finne ut hva som skal bakes, planlegge hvordan bordet skal dekoreres, bestille fotografering osv osv... Høres ut som litt av et mas, men det er faktisk litt artig også da. Og så skulle jeg gjerne kommet inn i bunaden min til den store dagen. Den har på et eller annet merkelig vis klart å krympe en størrelse eller to siden mai i fjor...


Men jeg kommer tilbake med oppdateringer på lappeprosjektet mitt en eller annen gang. Skal vel alltids få litt tid til en lapp eller to innimellom alle andre gjøremål...

25 kommentarer:

 1. Så fint det blir! Blir det til et teppe? Vi har også konfirmasjon i år, men ikke før i september... Men det er mye som skal ordnes, så jeg føler på meg at det er like før jeg må starte!

  SvarSlett
 2. Så flott dette blir da. Ja konfirmasjon er koselig det, selv om det er litt styr. Skjønner du har det travelt. Du får blogge litt når du har tid, så titter vi innom innimellom.
  Ja er det ikke rart med bunaden. Jeg tror den ikke tåler regn jeg, så den krymper for hvert år he he : )

  SvarSlett
 3. Det ser så kul ut, jag vill också quilta!

  SvarSlett
 4. Så flott det blir! Fine fargar :o)

  SvarSlett
 5. Du er jammen flittig. Dette blir kjempefint. Fine fargar!

  SvarSlett
 6. Så mange lapper du har sydd allerede, og så fint det blir. Men har du bestemt deg for hva du skal lage av de lappene?

  SvarSlett
 7. Du er kjempeflink!! Dette vokser jo i et rasende tempo;)) Flotte fargekombinasjoner...
  Lykke til med forberedelsene til konfirmasjon!!

  SvarSlett
 8. Så koselig hilsen du hadde lagt igjen!Denne bloggverden er bare så herlig altså. Du må no komme en tur da å hilse..hvis du e i ytternamdalen da! Det hadde vært kjempe kos! Klem fra Katarina

  SvarSlett
 9. Dette blir ein sikker vinnar!
  Vi skal ha konfirmasjon 13. mai, så det blir mindre tid til sying/blogging etc. no framover.

  SvarSlett
 10. Så spennende det prosjektet ditt blir! Skal det bli et teppe? Fint å kunne bruke av restekurven også, jeg gjør det når jeg syr små ting. Lykke til med konfirmasjonen, håper vi får se bilder av forberedelser, og konfirmasjon. :)

  SvarSlett
 11. Jeg er så glad i kvadrater, fine farger. Lykke til med konfirmasjonen ;o)

  SvarSlett
 12. Guri så fine blokker du syr på! Ser kjempebra ut ja!

  SvarSlett
 13. Takk for hyggeleg kommentar på bloggen min! Kjekt viss du vil linke til meg! Likar godt det du lagar!

  SvarSlett
 14. Det blir kjempeflott, nydelige farger, blir spennende å se hva du har mellom. Travel tid med konfirmasjon, men du og du så kjekt. Spesielt planlegging og bordekking, litt vemodig også når ungene blir såååå store. Lykke til med konfirmasjon og alt arbeidet med den.

  SvarSlett
 15. Men hjälp, vad duktig du är. Vilket jobb!
  Kram Stina

  SvarSlett
 16. Veldig fine blokker! Blåfargene er nydelige!!!
  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 17. Nydelig farger,flink og kreativ.
  Lykke til med forberedelsene og konfirmasjonen.Travelt men du verden så koselig å stelle i stand til slike dager.
  Fortsatt fin uke ;=)

  SvarSlett
 18. Kjempefine blokker - rene og delikate farger! :-) Håper du får sydd litt innimellom da ihvertfall, og lykke til med den store dagen - hils konfirmanten!

  SvarSlett
 19. Dette blir kjempefint! Flotte farger og stoffer. Gleder meg til å følge med videre og å se hva det blir til slutt :) Skjønner godt at du har mye å gjøre nå før konfirmasjonen, men kos deg med forberedelsene du. Vi "glemmer" deg ikke her i bloggverdenen vet du. Så bare blogg når du har tid igjen. Og lykke til med den store dagen!

  SvarSlett
 20. Hellu!
  Så fint dette blir! (Jeg kommer fortsatt ikke over hvor tålmodig du er..)

  Ps!
  Supersøte glansbilder! Kjenner igjen endel av de!

  God helg!
  Siri:)

  SvarSlett
 21. Blue and tan ... these blocks are looking good!

  SvarSlett
 22. Hei - så mye fint du har sydd. Jeg holder til i Trondheim - og skulle gjerne hatt kontakt med deg - fint hvis du kunne sende meg en mail
  Sølvi
  sa@deneb.no

  SvarSlett
 23. å hjelpe meg sjøl, for et evighetsarbeid.. veldig fine farger.

  SvarSlett
 24. Hello! You have very beatifull pictures in your websites, it's little difficult to read with my "finnsvenska" but fotos tell half of the story. Have a fun and inspirationall summer! By the way.. I just hope my workroom could be as clean and organized as yours...

  SvarSlett
 25. S
  å fine skjerf du strikket. Lett når fargestripene kommer av seg selv.
  Jeg har ikke värt så flink å bruke slikt garn, får skjerpe meg.
  Skal bli spennende å se hva det blir av dine firkanter. Vi har jo de fleste alltid en masse "scraps"....
  Lykke til med forberedelser til konfirmationen. :-)

  SvarSlett