23. mai 2007

Min egen lille sykrok!

Se, jeg har fått eget syrom!

Eller rettere sagt, jeg har brukt en bitteliten ledig plass på soverommet vårt.

Jeg flyttet bare dobbeltsenga litt mot vinduet og dermed fikk jeg plass! Det kommer nok til å bli litt kronglete å skifte sengetøy heretter og det er også mulig det blir litt vanskelig å komme til i det borteste klesskapet, men pytt, pytt, hva gjør vel det? Jeg har jo fått meg eget syrom!

Dette er altså maleprosjektet mitt.
Den gamle pulten min ble helt som ny. Jeg malte en gammel pinnestol også og to hyller ble også malt hvite. Der kommer det nok til å fylles opp med diverse sysaker etter hvert.
*
Nå slipper jeg å rigge meg til ved kjøkkenbordet hver gang jeg skal sy. Ble litt tungvint å pakke sammen alle lappesakene hver gang vi skulle spise...
*
Da gjenstår det bare å få ryddet litt i alle stoffer og diverse sytilbehør.
Jeg har en hylle mellom klesskapet og døra. Der skal jeg prøve å få organisert små og store stoffbiter og kurver med knapper, bånd, glidelås, sytråd og alt mulig annet rart en lappedame må ha.
*
Og etterpå skal jeg sy!

28 kommentarer:

 1. Så deilig med en slik krok da : )

  SvarSlett
 2. Det er virkelig flott å ha en egen plass til symaskinen. Jeg bruker en del av min sønns soverom til dette. Han studerer i Trondheim, og er kun hjemme til jul, påske og sommer. Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 3. Du må gjerne linke til meg. Jeg vil ta deg med i min liste. Skal bare redigere om litt, slik at jeg får quiltere i en egen liste. Ble litt inspirert av deg og dine sirkelpunger. Jeg har denne boka av Grete Gulliksen Moe, men jeg klarte ikke å finne mønster på denne pungen. Fant en som lignet, men noe høyere i boka Sommergleder. Jeg får lete litt mer, tror jeg. Du har en utrolig inspirerende blogg.

  SvarSlett
 4. Ja det er deilig med en egen plass for sy-maskinen og andre hobby ting. Synes du har det utrolig ryddig på ditt sy bord. Jeg er et ordens menneske, men på syrommet mitt ser det innimellom ut som bomber og granater har slått ned ! Jeg blir så revet med, finner fram mønster og stoff som jeg legger utover. Innimellom må jeg rydde før jeg i det hele tatt får plass til å gjøre det jeg skal! Du får nok mange trivelige stunder ved pulten din :o)

  SvarSlett
 5. Så kjekt å ha fått en egen syplass! Mye bedre enn å måtte pakke symaskinen opp og ned hele tiden. Gamle møbler blir virkelig som nye med litt maling!

  SvarSlett
 6. Vad härligt med en egen hörna till symaskinen. Jag får nog fortsätta på köksbordet ett tag till och det är jobbigt, men än så länge har jag inte minsta lilla vrå över.
  Tusen tack för omtanken, det värmer!

  SvarSlett
 7. Det ble trivelig! Flott med det hvite mot de blå veggene. Vi har også blått og hvitt på soverommet. :) Flott sengeteppe også. Artig å se tingene du fikk av meg. :) Jeg er begynt på en sirkelpung nå, har lagt ut bilder. Men, er veldig usikker på om jeg får til å sy lukkekanten på den..

  SvarSlett
 8. En ting til; nydelige stoff du har liggende på hyllen under bordet. :)

  SvarSlett
 9. Hei, deilig med eget sted for symaskinen! Jeg har eget rom, og det er deilig!! Det er felrbruksrom; Der sitter jeg med pc'en og alle papirene når jeg jobber hjemme, der er symaskinen og alle stoffbitene ogder har vi en gjesteseng der også, og den brukes av en og annen overnattingsgjest og syke barn og nieser... (og den er en av koseplassene til minst to av de tre firebente)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med sykroken! Deilig å ha en plass hvor ting kan ligge fremme litt, ellers er det nesten umulig å få gjort noe, synes jeg! Så får det heller være litt tungvint en stund - man må lide for sygleden... ?? (eller var det skjønnheten?) :-)

  SvarSlett
 11. Så utruleg koseleg liten sykrok du har laga deg ;o) der vert det nok produsert mykje fint framover.. ha ein flott torsdag!

  SvarSlett
 12. Gratulerer med nytt "sysoverom" . Har å en drøm om en plass der symaskina kan stå fremme. Ordentlig kloselig krok du har laga deg!Blir nok laga mye fint...Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 13. Så klart du må ha syrom, det ble kjempefint!

  SvarSlett
 14. for et kjempe fint sengeteppe. sånn hoby krok skulle alle ha hatt. desverre ikke plass i alle hjem. god kveld

  SvarSlett
 15. Dette var inspirerande å sjå! Tenk at gamle møblar kan bli så fine med nokre malingsstrøk! Men sykroken din blir nok ikkje så ryddig særleg lenge, håpar eg...

  SvarSlett
 16. Grattis med nytt syrom! Det er jo deilig å kunne ha en slik krok for seg selv. Før jeg fikk atelieret mitt (tidligere traktor garasje) for 1,5 år siden sydde jeg også ved kjøkkenbordet. Men det ble jo litt uholdbart i lengden, å rigge opp utstyret og rydde bort igjen etter kanskje bare en times sying. Så etter at jeg fikk mitt eget syrom fikk jeg også et nytt liv...

  SvarSlett
 17. Fint "syrom" du har fått deg da! Jeg har også trøkt inn et sybord på soverommet vårt. Men jeg har ikke så stor plass som du, så det er litt knotete, men alt går..så syr jeg jo ikke sååå mye som deg da, he,he. Du er jo helt rå på den maskinen din! God helt til deg! Klem :o)

  SvarSlett
 18. Grattis med sykrok. Her hos meg står symaskina på kjøkkenbordet. Men vi spiser i stua på spisebordet der.
  Ønsker deg ei fin pinsehelg.'
  klem

  SvarSlett
 19. What a sweet room and your log cabin is gorgeous!

  SvarSlett
 20. Så flott at du har fått eget syrom! Det blir lettere å holde kreativiteten i gang da. Gleder meg til å se hva du lager framover.

  SvarSlett
 21. Beautiful log cabin and such a pretty room. Must enjoy working in there.

  SvarSlett
 22. Smart sykrok ja her kan du sitte i ro og mak uten å bli forstyrret.
  God pinse !!

  SvarSlett
 23. Gratulerer med ny sykrok! Det er så godt å ha en egen plass, så du slipper å rydde unna for hver gang du har lyst til å sy. Fin blogg du har, masse spennende. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 24. Gratulerer!! Det ser kjempekoselig ut! Ja vi må være kreative å bruke den plassen vi har. Jeg har et lite bord i hjørnet på kjøkkenet som er mitt "syrom" :) Ikke stort, men det er sååå deilig å slippe å rydde alt bort hele tiden. Håper du får masse glede av syrommet ditt!!

  SvarSlett
 25. What a nice sewing corner!I like the beautiful blue colour, matching the quilt - it looks great!
  Maybe you like to visit my blog, too:
  www.einzigundartig.blog.de
  Greetings from Berlin -

  SvarSlett
 26. Gratulerer med sykrok. Deilig med hvite møbler på et syrom. En trenger jo alt lyset en kan få..Jeg har ikke eget syrom, men disponerer enden av vårt laaange spisebord. Det er vel kanskje det greieste når en er småbarnsmor, og må følge litt med...

  SvarSlett
 27. Hvor fint! Du skulle se mit rod.....

  SvarSlett
 28. Så deilig med egen sykrok. lekkert med hvimalte møbler.

  SvarSlett