19. mai 2007

Pakke i posten

I dag fikk jeg pakke i posten fra Hulda.
Det var veldig overraskende og veldig hyggelig!

Jeg fikk en nydelig hvit brikke med heklet kant rundt og to fine sandkakeformer.

Se så fint det var pakket inn og med et nydelig kort til som Hulda har laget selv!
Tusen takk, Hulda! Så snill du er!

Det var så inspirerende å få disse tingene akkurat i dag. Jeg holder nemlig på å pusse opp litt for å få det litt lysere og triveligere. Tror tingene fra Hulda kommer til å passe perfekt inn når jeg får det som jeg vil ha det.
*
Så nå har jeg parkert symaskina for en stund til fordel for malekost og Lady oljemaling, farge "egghvit". I første omgang er det skrivebordet mitt som får gjennomgå en forvandling. Bordet er i syrelutet furu. Det er mørkt og trist å se på og vanskelig å holde rent. Gleder meg til det blir hvitt! Og så har jeg kjøpt meg et par trehvite hyller som også skal males hvite. Skal prøve å få tatt noen bilder etter hvert.

12 kommentarer:

 1. Så koselig at det falt i smak hos deg. :) var spent på om det var farger som passet. Artig at du skal pusse opp også. :) Bra du tok bilde av sirkelpungen i innlegget nedenfor, så ser jeg bedre hvordan jeg skal sy de. :)

  SvarSlett
 2. Så heldig! :o)

  Gleder meg til å se bildene fra oppussingen - - ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Så koselig med en slik pakke i posten. Hulda er jo så flink til å lage nydelige ting og pakke så pent. Pakken du sendte henne (sminkepungen og stoffene) var så fine, de også. Det er så koselig med slike swapper.

  Spennende med hvitmalig på skrivebord og hyller. Gleder meg til å få se forvandlingen. Jeg blir alltid like imponert over hvor mye noen strøk hvitmaling har å si...

  SvarSlett
 4. Så fin gave! Blir fint og lyst hos deg da ja!

  SvarSlett
 5. Så heldig du er!! nydeleg gave :o) fin blomst du har kjøpt deg og!!

  SvarSlett
 6. Hei på deg. Her har det skjedd ting ser jeg ;-} Skikkelig lekre de sirkelpungene dine.Var også innom og så den som Hulda fikk, kjempefin! Også så fine ting som du har fått fra Hulda da... Jeg vil gjerne bestille en sånn sirkelpung når du tar symaskina di fram etter oppussingen ;-} Gleder meg til å se hvordn det blir når du er ferdig.Det er moro å få pusset opp litt.
  Håper at konfirmasjonen gikk fint!
  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 7. Dejligt med en lille overraskelse i posten. Fine sager du fik.
  Det er længe siden jeg har været forbi din blog. Sikke mange flotte ting du har lavet og flotte billeder du har lagt ind. Meget inspirerende...
  Hav en god dag.

  SvarSlett
 8. Så lekker duk ,da. Sandkakeformene er søte, lurer nesten på om jeg skal male noen gamle jeg har arvet etter min mor....Håper det gikk greit med konfirmasjonsfeiringa hos dere?..

  SvarSlett
 9. Så koselig med slike gaver i posten da : )

  SvarSlett
 10. Høres ut som om det blir kjempefint! Du må legge ut bilder etterhvert, da! Og solbrille-etuiet ditt var jo kjempeflott, forresten! :-)

  SvarSlett
 11. Hei på deg!
  Her var enda en ny blogg for meg, -morsomt å surfe litt på nettet når man finner blogger som din!
  Ser du er skikkelig flink med symaskina du også, - jeg er bare såvidt "på nikk" med min....
  Men det blir, det blir!
  Eggehvit er en nydelig farge, jeg har nettopp pussa opp gangen min med den fargen.
  Ha en strålende onsdag!

  SvarSlett
 12. Hei-hei. Her var det mye fint. Likte spesielt godt sirkelpungene og posen med flyveren på. Og på loftet mitt ligger også mange av de glansbildene du har-gode minner:)Jeg legger deg til på bloggen min, håper det er greit.

  SvarSlett