15. august 2008

Lyseblått


Da har jeg fått sydd et nytt nett. Også dette nettet er etter et mønster fra boken "Hånd i hanke". Jeg har forandret litt på bunnen for jeg synes fasongen på veska blir finere slik, men ellers er målene de samme.Prikker og striper utenpå...Blomster inni...Og en liten yo-yo til pynt...

Nettet kan selvfølgelig brukes som handlenett, men passer kanskje like godt på et barnerom til oppbevaring av kosedyr?

Dette nettet sender jeg over til Timoteis lille butikk sammen med en del andre småtterier som jeg har vist på bloggen tidligere.

10 kommentarer:

 1. Så flott denne ble da, nydelig svalt blått du har brukt. Du har jo rukket å sy masse fra boken allerede, jeg har bare bladd og drømt så langt.. Ønsker deg en fin, fin helg.

  SvarSlett
 2. Knallfin veske!! stoffa passa godt saman :o)
  God helg til deg!!

  SvarSlett
 3. Fin väska och fina tyder du har valt. Bra tips till nästa bokköp jag ska göra. Du gör mycket fina saker! ha en bra helg.

  SvarSlett
 4. These are beautiful materials. This is what I am looking for to make a bag for a friend. Thankyou for the inspiration. Cherrie from Australia

  SvarSlett
 5. Så morsomt med alle de forskjellige stoffene og mønstrene på én veske. Jeg skal på bloggtreff i Oslo i dag. Det hadde vært så morsomt hvis du også hadde vært der, men vet du ikke bor i området. Det får bli en annen gang : ) God helg!

  SvarSlett
 6. Veldig fint nett i herlege stoff!

  SvarSlett
 7. Kjemefin!!! Den boken har jeg lyst på også...!

  SvarSlett
 8. Søt er vesken, og som alltid har du brukt delikate stoffer.

  SvarSlett
 9. Kjempekoselig nett! Ruter, striper og blomster er bare såå flott sammen.

  takk for herlige hilsner inne hos meg i det siste:)))

  SvarSlett