12. august 2008

Pakke i posten

Pakke i posten er alltid spennende, også når du har bestilt den selv...
Disse flotte stoffene kommer fra Lappelåven, en koselig nettbutikk med masse fine stoffer, god service og rask levering. Anbefales!

Disse fine gråblå måtte jeg også ha...

Og disse som var på tilbud...Et veskemønster fra Sara Bolster kjøpte jeg også. Har lenge hatt lyst til å sy denne veska, og det skal jeg når jeg bare får tid...

Ellers er sommerferien over for denne gang. Første arbeidsdag er allerede unnagjort og neste uke starter ungene på skolen igjen, så da er vi i normalt gjenge igjen alle mann. Greit å komme i gang igjen etter ferien, men håper vi fremdeles kan få mange fine sommerdager!

15 kommentarer:

 1. Kjempefine stoff du fekk i posten! Mønsteret har eg, og den veska er berre super. Eg har sydd berre sydd ei til no, men har planar om mange fleire....... eg håper som du, at vi fortsatt får mange fine sommardagar sjølv om ferien er over.

  SvarSlett
 2. Så flott den blå pungen var, nydelig og så forseggjort som alt du syr. Så deilig det hørtes ut med ei uke på Kreta!

  Flotte stoffer du har kjøpt, har ikke hørt om den netthandelen, den må jeg innom. Veldig flott det veskemønsteret også. Liker slike litt "runde" vesker.

  SvarSlett
 3. Åh, her var det mange flotte stoffer!
  Og den veska da...den kunne jeg tenkt meg å sydd også, for den var knallfin!!

  Nydelig blå pung du har sydd deg også, det blå stoffet likte jeg kjempegodt. Så er jeg ba veldig svak for blått da:) Jeg ser lenger ned her at du har en snill mann som kan svinge malerullen også, så fint det ble med lyse vegger! Det er godt å få det lyst og lett rundt seg når man sitter å syr.

  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Ja, håper vi fortsatt får noen fine sommerdager! For meg er det sommer hele august, uansett. Vinteren er likevel så lang, så det gjelder å holde på sommerdagene. Fint stoff!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott stoffer... :-)
  Har lyst på noen nye stoffer jeg også, men jeg har så utrolig mange fra før..., som de aller fleste quiltere/"stoffavhengige" har....

  Jeg håper også vi fortsatt får noen flotte dager, litt kjedelig med høstvær alt nå... :-)

  Ha en fortsatt fin og kreativ dag!

  SvarSlett
 6. Da skal jeg kjøpe meg ett laken og legge bak!! Så fine stoffer og ett flott mønster på vesken!! den blir fin! Kos deg! Klemmer fra Anita

  SvarSlett
 7. Hallo.

  Er skikkelig på etterskudd med kommentarskriving nå, alle blogger har så mange fine innlegg som må studeres. Så nå har jeg rullet nedover og kost meg her. Falt helt for pungen, spørs om jeg må ut og kjøpe meg ny bok. Så ut til at det var mange fine prosjekter i den ja. Lenge siden jeg har sydd nå, det blir mest strikking her hos meg. OG.... dessverre er ikke mitt arbeidsrom like ryddig og LYST som ditt. Her trengs det et visst antall timer, gjerne i kastehumør, før pulten overflate vil vises.

  Ha en fin kveld:o)

  SvarSlett
 8. Heihei!
  Det var noen nydelige stoffer! Kan bare glede meg til å se hva det blir etterhvert:)
  Slutt er det på ferie hos meg også... jobber som bare det, datteren reiser tilbake til oslo på søndag, og gutten kommer fra oslo på mandag. Så er det skoler igjen også, og livet ruller vidre mot høst... Nå er det bare å håpe på mange fine august dager.

  Finfin kveld til deg!
  Klem fra chatrine:)

  SvarSlett
 9. Hei hei! Så flott pung du viser i forrige innlegg!! Og alle stoffene ser flotte ut, og snart tryller du de vel om til noe superfint!

  SvarSlett
 10. Det var noen herlige høstlige stoffer du har kjøpt deg. jeg merker nå, som kveldene blir mørkere og dagene våtere... at det er deilig med litt farger, og jeg har alltid vært glad i nettopp høstfarger (selv om jeg ikke har sydd så mye med de fargene den siste tiden...) Og så likte jet den blå pungen din, og stoffet i den veldig godt. Jeg ser at du har vært, og planlegger å være aktiv på syfronten, mens her hos meg venter jeg fortsatt på inspirasjon...

  SvarSlett
 11. Heisann...
  Utrolig masse flotte stoffer du har fått kjøpt deg...
  Må nok titte innom den nettbutikken ja...

  Ha en koselig dag og uke...

  SvarSlett
 12. Hei hei.
  Nydelig stoff du har skaffet deg.
  Blir sikkert noe lekkert av det.
  Spent å se ..
  Lekker blå pung du har sydd.
  Ha en fin dag og uke.
  Klem :)

  SvarSlett
 13. Så nydelige stoffer du har kjøpt, er veldig svak for Amy Butler sine stoffer, som det øverst på første bildet!!!

  Så gøy at du har Sara Bolster mønster :o) Rie Norum sin veske og tepper er så flotte!!

  Ha en riktig god torsdags kveld :o)

  SvarSlett
 14. Hallo Rannveig!
  Mange fine stoffer du hadde handlet.Kjente igjen noen av dem...

  Kjempestilig pung du hadde sydd!!!!
  alt er jo så nøye og ordentlig når du har sydd. Satt og lurte på om du har lært det av Johanna, på ungdomsskolen...?
  Den boka "Hånd i hanke" så jeg da jeg var innom "Syskrinet" på Heimdal sist. Tror jeg må ønske meg den til bursdagen...Mye lekkert der.

  Hilsen fra Birgitte
  Hilsen Birgitte

  SvarSlett
 15. Flotte vesker. Ser spennende ut den boka der. Likte dem lyseblå veska spesiellt godt. Ha en fin kveld;O)

  SvarSlett