12. september 2006

KaffekoppDet har vært så mange fine tekopper rundt omkring på bloggene i det siste. Dette kaffeservicet fra Villeroy og Boch fikk vi i bryllupsgave. Det heter Vieux Luxembourg. Vi har både kaffekopper og tekopper. Jeg liker stråmønsteret veldig godt.

Måtte bare finne fram noen stoffer som passer til. Kanskje det kan bli en løper eller brikke av dette også? Det nederste stoffet i bunken har jeg kjøpt gjennom Stoff og stil.

11 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igjen! Blått er pent. Jeg så et nydelig stitchery i blått hos Katrines Quiltestue. Det var laget en nydelig liten duk med 4 stitchery og tradisjonelle blokker i blått og hvitt!

  Tror adventsløperen din blir lekker! Gleder meg å se!

  SvarSlett
 2. For noen nydelige stoff du hadde. Jeg er jo så glad i blå hvit og falt virkelig for det som ligger nederst. Nydelig kaffeservice også. Jeg samler på middagservise fra Villeroy og Boch, de har mye fint.

  SvarSlett
 3. Katjakatt12/9/06 19:00

  Ja eg må også si velkommen hjem.
  Brun og vakker tenker eg.
  De blå stoffene blir kjempefine til en duk/løper.

  Det blir en flott avdventsduk tenker eg. Gleder meg å se!

  SvarSlett
 4. Vakkert servise! Og det blir veldig pent med de blå stoffene til duker og løpere.
  Blått er tidløst synes jeg.

  SvarSlett
 5. Vakkert med de blå stoffene sammen med koppen. Det var et veldig fint servise. Liker også blått veldig godt. Stoffene var herlige!

  SvarSlett
 6. Velkommen hjem ja, og hvordan var Kypros?Var dere fornøyd med hotellet?
  De stoffene du hadde der så såååå utrolig fine ut, gleder meg til å se hva du lager ut av de:)
  Serviset ditt ser så flott ut, og bra merke. Slikt er veldig greit å få i bryllupsgave, da det svir veldig i lommeboken og kjøpe det selv;)

  SvarSlett
 7. Velkommen hjem igjen :-) Nydelige blåtoner nok en gang. Og koppen matchet perfekt. :-)

  SvarSlett
 8. ÅÅÅ, de stoffene så flott ut sammen, blir nok en flott løper av dem.

  SvarSlett
 9. Nydelig kopp, liker også det mønsteret godt. Herlige stoffer, blir spennende å se hva det blir til. Du er jo så kjempeflink å sy.

  SvarSlett
 10. Har allerede bestilt noe fra katalogen fra Stoff & Stil, de har mange fine stoffer! Fin blå bunke du har lagt frem, blir spennende å se hva du tryller frem, gleder meg til å se!

  SvarSlett
 11. Flotte stoff og nydelig servise. Mye fint å se på bloggen din. Plantene du har laget til foran inngangen gir inspirasjon til å finne på noe lignende selv!

  SvarSlett