2. september 2006

LappeteppeDa er teppet endelig ferdig! Er ganske fornøyd selv, jeg. Neste prosjekt blir vel å male veggene hvite, kanskje...

13 kommentarer:

 1. Teppet ble nydelig! En fryd for øyet. :-)

  SvarSlett
 2. Teppet ble kjempefint, og litt av en jobb den lukkekanten :)

  SvarSlett
 3. Nydelig sengeteppe. Jeg beundrer alle som får gjort slike store prosjekter. Det holder med småpusleri for meg. Har ikke tålmodighet (tror jeg... har ikke testet meg selv)Koselig at du har laget en link til mine sider. God helg.

  SvarSlett
 4. Hej! kul att du hittade till min blogg och gillade den. Du får gärna länka till mig. Jag länkar gärna till dig också. Så duktig du är att sy. Väldigt fint överkast. Måste ha tagit tid att göra. Trevlig helg :)

  SvarSlett
 5. For et nydelig teppe. Vakre blå farger. Ligner litt på et jeg har som svigermor har laget. Hun er flink, mens jeg er lite hendig med hendene, men drømmer om å få til et slikt teppe engang : )

  SvarSlett
 6. Teppet ble kjempefint! Du kan være stolt av deg selv! Fortsatt god helg til deg :-)

  SvarSlett
 7. Å så fint det ble! passet jo perfekt i det blå rommet. Lurer på om kke dette inspirerer meg til å ta fram et stort teppe som jeg sydde på for flere år siden,og som ikke har fått bakstykke eller vatt. Det hadde jo vært moro å få det ferdig,så jeg kan krype under det i mørke høst og vinterkvelder...Jeg e rkjempeglad i blått,så dette var virkelig etter min smak.

  SvarSlett
 8. Teppet ble kjempenydelig!! Bruker å "ete" på seg ja, får inn noe nytt, så ser en andre ting en kunne gjort...he,he...

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ferdig prosjekt! Nydelig teppe! Jeg har også et som har ligget et stund (min dårlige samvittighet), kanskje jeg skulle trå til jeg også.... Masse flott på bloggen din, du er flink å sy!

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelige kommentarer, alle sammen. Det er så koselig å få tilbakemeldinger på det en lager. Det setter jeg virkelig pris på.

  SvarSlett
 11. For et nydelig teppe, sånne ting kan jeg bare drømme om å lage enda. Men det er herlig å bli inspirert. Ha en fin tur til Kypros.

  SvarSlett
 12. Utroooolig fint teppe!!

  SvarSlett