26. november 2006

Pakkelapper og brikke i rødt og hvitt

I går laga jeg disse til og fra-lappene . Jeg brukte forskjellige røde og hvite stoffer som jeg strøk fast på kartong ved hjelp av vlisofix. Til slutt limte jeg på filthjertene jeg hadde kjøpt på Kid. Skal feste dem til pakkene med rød bomullstråd.
Det ble ganske mange etterhvert...
Denne brikken ble ferdig for et par uker siden. Har visst glemt å legge ut bilde av den. Den er etter samme mønster som den i blå og hvite stoffer. Denne skal jeg også gi bort til jul.
Nå er jeg nesten i mål med de hjemmelagede julegavene. Har bare litt applikasjon og håndsøm igjen på et veggbilde jeg holder på med.
Ellers har jeg (med god hjelp fra mannen i huset) fått gjort ferdig rundvaskinga i helga. Siste rommet tok jeg nå i ettermiddag. Veldig greit å være ferdig med det, kjenner jeg.

18 kommentarer:

  1. Hei! Så fine merkelappene ble, det gjorde seg godt med de hjertene fra kid oppå til pynt. Fin rød brikke du har sydd også.

    SvarSlett
  2. Så morsomme pakke lapper. Flott duk også!

    SvarSlett
  3. Å så fine de ble til og fra lappene dine. Du er bare kreativ. :)

    SvarSlett
  4. Så fine lapper du har laget. Og brikken også! Og så deilig det må føles å være ferdig med både rundvasken og gavene (huh, skulle ønske det var meg...)

    SvarSlett
  5. Så flotte pakkelapper, og nydelig løper! Så heldig du er som er ferdig med vasken...gruer meg til å sette igang, men er godt når det er ferdig!

    SvarSlett
  6. Hulda: Takk! ja, filthjertene fra Kid er fine å pynte med. Kan sikkert brukes til mye annet enn pakkelapper også.
    Aid: Tusen takk! Det er litt koselig med pakkelapper en har laget selv.
    Katjakatt: Takk for det. De var iallefall artige å lage.
    Mia: Takk til deg også! Det er litt greit å være ferdig med vasking og gaver, ja. Men ennå er det jo masse igjen å gjøre før jul. Baking for eksempel...
    Karna: Takk! Ja, det er greit å være ferdig med vaskinga, for det er ikke artig i det hele tatt! Er jo så mye annet en kan tenke seg å bruke tida til.

    SvarSlett
  7. til og frå-lappane dine er utruleg søte! Den raude løparen var flott og pyntar nok flott opp ilag med anna raud og kvit julepynt...

    SvarSlett
  8. gavemærkerne er blevet rigtig søde. De vil være flotte på gaverne.
    Jeg kan vældig godt lide "brikken" i røde og hvide stoffer. Rigtig juleagtigt. Jeg tror vedkommende der skal have den bliver glad.
    Hav en god dag i morgen.

    SvarSlett
  9. Vilka gulliga hjärtan! Jättefina!

    SvarSlett
  10. Merete: Takk! Jeg er veldig glad i rødt og hvitt til jul.
    Sarah: Takk til deg også! Jeg synes også rødt og hvitt er skikkelig juleaktig.
    Hummmlan: Tusen takk! Nå har jeg akkurat vært innom deg og tittet på de nydelige babyteppene du har laget!

    SvarSlett
  11. Kjære Timotei! De til/Fra lappene er bare såååå dødssøt. Vi skal ha juleverksted med 9-åringer. Kan vi låne ideen din?

    SvarSlett
  12. julestemning deluxe!
    Nydelig brikke, så flink du er. Og gavelappene var kjempestilige :)

    SvarSlett
  13. Marita: Selvfølgelig kan dere låne ideen min! Bare hyggelig det.
    Tia: Tusen takk for koselige ord!

    SvarSlett
  14. Så flotte merkelapper.
    Prøver også å få tid til å lage til og fra lapper, men det er kjempe travelt.
    Dine var i allefall rå lekre. Ha en fin dag:o)

    SvarSlett
  15. Hi Tomotei !
    Do you speak just a little in English ? or French ? I am from Canada and I would like to know which material you have used for your beautiful hearts...
    Your blog is w-o-n-d-e-r-f-u-l !!!
    I love the spirit of scandinavian countries for arts and design. It is a great pleasure for the eyes only because I can't read norvegian or finnish neither danish... I Hope you can read and understand me !
    Esther

    SvarSlett
  16. Elin: Tusen takk! Ja, enig med deg, det er kjempetravelt nå før jul. Så mye en kan tenke seg å lage og så liten tid...Jeg pleier vanligvis å kjøpe pakkelapper, men i år ble det altså hjemmelagede.

    Esther Bourgault: Thank you! I think you are my first visitor from Canada! I'm so happy to hear that you like the scandinavian design. I will try to answer your question. I hope you understand my bad english. My hearts are made of cardboard and some red and white cotton fabrics. They are sticked together with a glue called vlisofix. On the top I have glued on some felted hearts that I have bought.
    Hope you will visit my blog again. Do you have a blog too?

    SvarSlett
  17. Hi Timotei, thanks a lot for your rapid answer ! Don't worry about your English, mine is also so and so, I'm living in the French speaking province of Canada, Quebec...Sure, I'll come back again, as I told you, I appreciate very much scandinavian style and your sense of colors choice is delicious...Sorry, I don't have a blog...maybe some day, I'm too busy now with a lot of sewing, knitting, cooking, music, and organic gardening in summer...
    Thank you again, I' ll be back soon to read your blog !
    Esther

    SvarSlett
  18. For noen kjempefine pakkelapper! Koselig den "samarbeidskalenderen" også synes jeg!

    SvarSlett