17. mars 2007

Ferdig!

Slik ble altså den femte løperen. Så nå er jeg faktisk ferdig med bestillingen min. Jeg har fortalt tidligere at jeg har fått en bestilling på fem løpere. Løperene skulle være 30 cm brede og 90 cm lange, men ellers fikk jeg velge både farger og mønster selv.

Her ligger alle løperene stablet oppå hverandre. Ferdig strøket og klare til overlevering. Så får jeg bare håpe at kunden blir fornøyd!

Posted by Picasa

21 kommentarer:

 1. De så kjempeflotte ut, det er litt av en jobb du har nedlagt her! Du lager mye fint.
  Bloggen din er blitt fin med nye farger og sånn.
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 2. Oi, så flink du har vært! Ferdig med bestillingen på alle løperne (nydelige er de også...) Og så har bloggen din blitt "ny" også. Kjempefint! Jeg er også redd for å forandre på min, tror at jeg kan miste/slette det hele ved å trykke "feil"... Fint har det blitt hos deg ihvertfall.

  SvarSlett
 3. Guri - så kjempeflink du er!! :o)*misunnelig* Jeg er sikker på at mottakeren kommer til å bli kjempefornøyd altså!!

  Ha en fin søndag, gleder meg til å se hva du har produsert neste gang... :o)))

  SvarSlett
 4. Nydelig arbeid.

  SvarSlett
 5. Så flotte løpere!! Du har vært kjempeflink :) Dette er arbeid du kan være stolt av. Og kundene blir helt sikkert fornøyd, og hvis ikke bør de skamme seg. Nemlig ;)

  SvarSlett
 6. Løperene dine har blitt kjempefine , jeg er sikker på at mottakeren blir fornøyd. Inspirert meg også har du gjort i massevis .

  SvarSlett
 7. Du er jammen en "flittig lise" Nydelig arbeid! :0)

  SvarSlett
 8. I would surely be a satisfied customer ! I like your simple and fresh colors, they go well in many places.
  I also see the sun on your table...Is spring coming, at last ?
  We received again 30 cm of snow yesterday... green is deep under with more than 1 m in the last 30 days !
  Esther

  SvarSlett
 9. Ett fint arbete igen! Du är verkligen duktig och mycket flitig. Undrar vad som kommer härnäst? Jag väntar med spänning och tackar dig för all inspiration jag har fått och fortfarande får.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med godt utført arbeid Timotei ;-} Det tok jo ikke lang tid for deg å gjøre ferdig disse, og det er en fryd å se på.....Så flotte farger, og det stjernemønsteret er fint. Den som var frisk og rask og kunne sydd litt *sukk*
  Du inspirerer.
  Klem.

  SvarSlett
 11. Nydelege løparar du har laga!! Du er ein reser med symaskinen ;o) ha ei fin veke :o)

  SvarSlett
 12. Så flott alle sammen ble, kunden må jo bare bli fornøyd, kan ikke tenke meg annet. :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 13. Wow, så kjempeflotte og så flink du har vært, det blir helt sikkert en fornøyd mottaker. Nydelige farger i alle løperene. Ha en fin uke, kos deg.

  SvarSlett
 14. Så klart kunden blir fornøyd! Du er så flink, ingenting å tenke på!!

  SvarSlett
 15. Hei
  Løperene er såå fine!! Kan du legge ut et bilde med alle ved ved siden av hverandre, så vi ser alle møstrene og fargene??
  Du er så fink!
  9na

  SvarSlett
 16. Kunden blir helt sikkert fornøyd, nydelige løpere!

  SvarSlett
 17. Åh, vad fint du gör. Krm Stina

  SvarSlett
 18. En vårgrön löpare till påsk tror jag blir jättefin. Den blir ju inte så säsongsbunden heller. jag är övertygad om att du har något fint pågång. Jag tror att vi i Sverige använder oss av ordet avslutningskant i stället för lukkekant, men jag vet att vi är många som gillar ordet lukkekant bättre.

  SvarSlett
 19. En sån stjärnlöpare har jag tänkt försöka göra, den är så fin! Har du tips på nätbutiker där jag kan skicka efter tyger? Här ute på landet finns inga bra affärer...

  SvarSlett
 20. Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen!

  Esther: You can see the sun is shining on my table, but it is still winter. We have some snow too. I'm looking forward to springtime!
  9na: Jeg har vist bilder av alle løperene mine etterhvert som de har vært ferdige, skjønner du. Hvis du går inn på januar og februar vil du finne de andre fire der.

  Lisa: Jeg handler de fleste stoffene mine over nettet. Skal straks gå innom bloggen din og legge igjen en kommentar med linker til nettbutikker.

  SvarSlett
 21. OK.. de er kjempefine!
  9na

  SvarSlett