26. mars 2007

Løper i rødt og hvitt

"Rådhustrapp" kalles blokkene jeg har brukt i denne løperen.


På hver ende av løperen har jeg sydd på en bred kant i et rosemønstret stoff.

Posted by Picasa

19 kommentarer:

 1. *ler*
  Nä, de säger att julen varar ända fram till påska... men, detta var annat än jul, trots färgen. Bara älskar den... döläcker skulle vissa säga ;)
  Må så gott... värmländskan - Bim... Kramis och sy lugnt nu, eller? ;)
  Sjöbackas blogg

  SvarSlett
 2. Det var då ein friskus til løpar!! Kjenner nesten smaken av sommarens raude bær ,- og litt vispa fløytekrem,når eg ser på den, nam nam. Flott at du ville vise oss at rødt er rett året rundt!!

  SvarSlett
 3. Enda en flott løper. Du er en kløpper på dem. Takk for hyggelig kommentar på bloggne min. Du har sikkert rett i at bølgemønsteret kommmer bedre fram når jeg får sydd bitene sammen. Det må bli ei stund etter påske. Skal ha laaaang påskeferie fra onsdag og kan nok ikke dra med meg symaskinen til Afrika.. God påske

  SvarSlett
 4. Nydelige stoffer, Timotei, og en velkomponert duk.

  SvarSlett
 5. Denne løparen blei heilt konge! Du er jammen flink. Gledar meg til neste prosjekt du kjem med, eg blir lett gira når eg ser slike fine ting.

  SvarSlett
 6. Denne duken ble riktig lekker,veldig sommerlig og fin med jordbær rødt.Fint med litt innslag av rosa.Du er bare flink.

  SvarSlett
 7. Fin dug.
  Hav en god dag.

  SvarSlett
 8. Se der ja; den var jo kjempefin! Utrolig pent arbeid må jeg si, du er bare sååå flink!!!!!

  SvarSlett
 9. Oh yummy, love this table runner! Great job.

  SvarSlett
 10. Utrolig flott!!!! Mønster, farger..kombinasjoner...Du er flink!!!!

  SvarSlett
 11. Som alltid må jeg smile når jeg ser det fine som du lager....Jeg gjentar meg selv,men må si igjen at du er veldig flink til å sette sammen farger.Dette ble nok en glad-løper.....

  SvarSlett
 12. Oj, der er den ferdig ja! Den er bare helt perfekt asså!

  SvarSlett
 13. Fin løper denne også. :) kan godt se hvorfor mønsteret kalles rådhustrapp. :) Fin måte du har quilta den på. jeg er ikke så flink med stoppefot enda, syns det er like fint å sy bølger og rette linjer med vanlig trykkfot.

  SvarSlett
 14. Utrolig flott løper!

  SvarSlett
 15. Kjempelekker!!! Ser for meg at den må bli nydelig og sommerlig på terrassebordet, og så serverer du jordbær med is. Det blir bare perfekt, eller hva? :)

  SvarSlett
 16. Kjempefin løper! Og som du jobber og står på... (jeg er blitt så "våryr" at jeg må bare ut, klarer ikke å være inne å sy, enda jeg har bestillinger og det hele...)

  SvarSlett
 17. Takk for koseleg besøk på bloggen i kveld! Du må ikkje nøle med å prøve toving, det er kjempegøy! Og dersom det blir mislukka, så pytt..Eg var mest redd for vaskemaskina, så eg brukte vaskepose. Men der var ingen teikn til lo inni posen.
  I kveld driv eg med stichery, prøver å gjere ferdig ein løpar eg byrja på i haust på Vestlandstreffet. Då gjekk eg kurs med Helle Løwenskjold.
  Elles så har eg mange lukkekantar å jobbe med i påska. Litt kjipt når det blir for mykje slikt som ikkje er så veldig moro. Har heile tida lyst å byrje på noko nytt. Har forresten ein liggande som er inspirert av deg og Lise B. Skal legge inn bilde snart. Ha ei riktig fin påske, då!
  Klem frå Elin.

  SvarSlett
 18. Lekker er den!

  SvarSlett