10. april 2007

Mine gamle glansbilder

Her kommer noen bilder av mine gamle glansbildebøker. Fant disse bøkene da jeg var på påskeferie hos foreldrene mine. Jeg hadde to forskjellige bøker.Alle er fulle av glansbilder. Her kommer et lite utvalg:Nå har jeg strevd i flere uker med å få lagt ut bilder på bloggen min. Jeg gikk over til bildeprogrammet Picasa, men likevel ble det umulig å legge ut mer enn toppen tre bilder i en post. Mange ganger fungerte det ikke i det hele tatt!

Men nå har jeg fått kjempegod hjelp av Elin. Hun forklarte meg på en lettfattelig og grei måte hvordan jeg kunne laste ned bildene, så nå går det som en lek! Tusen, tusen takk, Elin!

20 kommentarer:

 1. Så koselig å se glansene dine! Gutten som holder is, og jenta som holder en katt har morfaren min malt på barnesenga mi. :) Det er så fint.

  SvarSlett
 2. Så fine glansbilder!

  SvarSlett
 3. Bringer tilbake gamle barndomsminner dette! :o) Kjente igjen opptil flere motiver her ja... Hyggelig å rote litt rundt på loftet til foreldrene noen ganger, mang en skjult skatt å finne der.

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Oj, her kjenner jeg igjen nesten alle glansbildene.... Vi har nok hatt samme smak :)
  Jeg har "tagget " deg til thinking blogger award, nå kan du tagge fem av dine favorittblogger!

  SvarSlett
 5. Jeg kjenner også igjen mange av glansbildene dine! Artig med sånne ting som vekker til live gamle minner!

  SvarSlett
 6. Så kjempekoselig, måtte smile litt, mange av de du har ligger i min glansbildealbum fra jeg var liten. Til glansbildealbum brukte vi gamle telefonkataloger, og jeg har glansene i den enda, koselig å ta frem og titte på av og til. Håper du har hatt en fin påske, været har vel vært så som så, vi får håpe det blir bedre til helgen, hagen roper og roper på meg. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 7. Så moro at du har funnet frem glansbildene dine igjen.Jeg samler på glansbilder ~~:0) De jeg hadde som barn har jeg dessverre gitt bort , men jeg har begynt å samle på nytt igjen.

  SvarSlett
 8. Herlig med glansbilder - jeg også kjenner igjen flere av dem. Spesielt de siste store (ihvertfall så var mine store den gangen... Men hvor det har blitt av dem, det vet jeg ikke. Blitt sikker borte under flytting eller lignenede. Savner de nå...)

  SvarSlett
 9. Her var det mange fine gamle glansbilder. Godt bevart ser jeg.
  Kjempe koselig å ha.
  Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 10. Hei, jeg har også mange av de samme glansbildene i skapet mitt! Kjempegøy..

  SvarSlett
 11. Hei hei.Så koselig med glansbildene...tror jammen at jeg også må finne fram mine. Jeg ser at du har mange av de samme som jeg har ;-}Jeg husker godt brudeparglansene og en del av de andre også ;-} Så artig.

  SvarSlett
 12. Berre hyggeleg å vere til hjelp! Skulle berre mangle, forresten. Bileta med stjerne treng du ikkje bry deg med når du skal laste opp til blogg.
  Eg har sjølv hatt trøbbel med blogginga i kveld, trur der er noko omlegging på gang, plutseleg er alt blitt på norsk. Ærleg talt, det er nytt, eller? Begynner å lure...
  Artig å sjå dei gamle glansbilda! Dei vekkjer minner frå ei forgangen tid.

  SvarSlett
 13. Så mange fine glans! Jeg kjenner igjen mange av dem ja. Vi hadde nok sansen for det vakre allerede den gangen ;) Jeg har ikke mine lenger, mon tro om jeg har kastet dem en gang jeg syntes jeg var for stor til å ha glansbilder... Kan jo angre på det nå, men nå kan jeg jo bare titte inn til deg og kose meg med de :) Håper du har hatt en fin påske selv om været ikke har vært det beste!

  SvarSlett
 14. Så koseleg å sjå slike glansbilder igjen!! Eg hadde ein del av dei samme i mi glansbildebok!! den ligg nok på loftet i barndomsheimen..så den må eg leita fram neste gong eg er der!

  SvarSlett
 15. Ja dette var gode minner. Jeg hadde selv flere av de store. Tror dessverre alle mine er kastet, det er litt synd, hadde vært artig å se dem igjen nå.

  SvarSlett
 16. Kjempegøy å se dette. Kjenner igjen noen glansbilder jeg også hadde...lurer på hvor de glansbilde boka mi er henne...

  SvarSlett
 17. Koselig barndomsminner, min datter fikk for et par år siden mine glans-bøker. Tror jeg må lete dem frem igjen, hihi.
  Jeg kjenner flere av dem igjen.
  Husker når vi satt å byttet glans. Så stort det var når man hadde glans med glitter på:)
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 18. Åhh. Ble helt nostalgisk jeg.
  Koselig. (:

  SvarSlett
 19. Nå ble jeg nostalgisk. Mange av disse kjenner jeg igjen fra min barndom også!

  SvarSlett
 20. Dom två stora längst ner kommer jag ihåg att jag ochså hade som bokmärken (glansbilder).... :-)

  SvarSlett