4. januar 2008

Kopptuer

Kopptuer må en jo ha.

Oppskriften til disse fant jeg her hos Strikkemor(o).

12 kommentarer:

 1. Imponerende! Strikke det da gitt!!
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Så fine koppetuene/klutane dine blei! Eg har ikkje prøvd dei to som eg strikka i haust, for eg gav dei vekk i julegåve. Men eg veit av erfaring at heimestrikka klutar er det beste!

  SvarSlett
 3. fine, trur æ må bynne på nån sånne, hr litt rester å bruke opp..

  SvarSlett
 4. Ja, kopptua må en jo ha... Jammen er du flink som strikker de da...

  Ha en flott dag...

  SvarSlett
 5. Flott mønster! Tenkte jeg skulle strikke sånne her før jul, og gi i gave med såper osv, tiden rakk jo ikke til, så det ble ingen... Men trur jeg må begynne på noen kluter:) De kan jo ligge å vente på å bli gave til noen (neste jul-eh litt vel opptimistisk av meg som ikke begynner før i desember...)
  Ha en super søndag!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Så bra at du tar fatt på nye muligheter. Det er jo slik man utvikler seg. Hva er egentlig kopptuer? Er det noe jeg burde ha : )

  Klem

  SvarSlett
 7. Kopptuer var et helt nytt ord for meg! Er det kjøkkenkluter/oppvaskkluter? Fine var de, iallefall!

  SvarSlett
 8. Se her ja... kopptuer må man jo ha, og disse var da fine. Hvem vet, etter å ha fått slik inspirasjon hos dere andre bloggere, begynner jeg også å strikke etterhvert (jeg har jo begynt å hekle takket være inspirasjon fra bloggene).

  SvarSlett
 9. Hei på deg og godt nytt år!
  Flotte kopptuer du lager, å tusen takk for mønster, har strikka masse kluter før jul, så det var flott å få et nytt mønster.
  Så har du starta med brodering , har å tenkt på det , ser jo så mye flott produsert rundt omkring hos de andre bloggerne, akkurat samme som du holder på med.
  Men først må æ nok avslutte det æ holder på med.
  Ser frem til et nytt blogg år med deg!

  SvarSlett
 10. Hei og godt nyttår.
  Det der så ut til å være passelige prosjekter for meg, akkurat passe langvarig liksom;) Fint mønster, kan hende jeg kopierer litt:)

  SvarSlett
 11. Kjekke tvoger, dei heimelaga er best!
  Har lånt ide til heading på bloggen min hjå deg i dag, blei inspirert!

  SvarSlett
 12. Hmm, vad kan kopptuer vara undrar jag. Disktrasor kanske? Washingclothes?

  Jag har börjat på en halsduk i vitt garn och det är så roligt, men det var ganska svårt till en början och jag har nog rivit upp tre gånger så mycket som jag har virkat, men nu börjar jag få grepp om det. Tack än en gång för mönstret snälla du!

  SvarSlett