22. februar 2008

Votter igjen...


Denne gangen i lyseblått.
Jeg vaska dem sammen med noen dongeribukser og da ble de skikkelig tova! Passer vel en 4-åring disse, vil jeg tro. Men ettersom det ikke er så mange 4-åringer her i huset lenger, får disse havne i gavekurven. Skal vel alltids finne noen de kan passe til.


Den rosa-lilla brikken som jeg sydde i fjor vår har også kommet fram.

Ønsker alle som er innom en riktig god helg!

10 kommentarer:

 1. Innom å titter som vanlig, og du strikker flotte og varme vanter.

  Du får ha ei fin helg.

  SvarSlett
 2. Supersøte votter, ser gode og faste ut også! Ha en fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
 3. Jättesöta!!!!!!!!!! :-D

  SvarSlett
 4. Brukte å hive oppi noen dongeribukser da jeg tova strikketing jeg også, blir skikkelig tova da... nydelig primula hos deg - er nok det eneste som minner om våren i dag det...

  Ha ei koselig helg...

  SvarSlett
 5. Flotte votter du har strikket, de blir nok gode og varme til ei lita hand... Fine farger på duken og blomsten din også :)

  SvarSlett
 6. sånn e d ofte me toving, mitt problem e at d tove førr lite, men så har æ vaska uten no anna i maskina, og d e visst feil fant æ ut..
  takk for kommentaren på veggteppe..
  håpe mottakeren blir gla iallefall..

  klem i natten

  SvarSlett
 7. Flotte votter! Om de er i str 4år kommer de nok til å varme ei lita hand før eller siden.....
  Så på løperen din i forrige innlegg, den var super, den faller nok i smak.
  En god søndag til deg, søndagskaffe hos mæ om du har tid....

  SvarSlett
 8. Disse vottene var søte og litt nostalgiske for meg. Har lyseblå tovet votter liggende her som kjæresten brukte da han var liten. Det er en annen kvalitet over hjemmestrikka og tovet votter enn alle du får kjøpt i dag. De går i stykker med en gang. Fin løper du har sydd i rødt under her.... fin den du sydde i fjor også. Og jeg, jeg har begynt å like lilla.

  SvarSlett
 9. Oi, jeg ser at det er en god stund siden jeg var innom deg sist, for her var det mange flotte innlegg med mye ndelig håndarbeide. Den røde og hvite løperen var flott, og så den rosa-lilla brikken fra ifjor, den passet så fint til fargene i primulaen (eller omvendt...hihii).

  SvarSlett