30. juli 2008

Ny bok...Anne-Pia Godske Rasmussens bok "Hånd i hanke". Denne MÅTTE jeg bare ha.

Så mye fint i denne boken! Små og store vesker, nett, punger og poser.


Gode beskrivelser og fine bilder.

Og så har hun brukt stoffer med herlige farger og mønstre!

Jeg måtte jo straks prøve å sy mitt eget lille nett etter mønster fra boken.


Det stripete stoffet kommer fra Stoff og Stil.

Inni er nettet foret med et stoff som en gang har vært en gardin...Foran har jeg pyntet med en Yo-yo- blomst i samme stoff som foret.

Sånn. Shopping neste!

20 kommentarer:

 1. Stilig veske. jeg har også den boka og gleder meg til å sy fra den bare det lir utpå høsten. Må først få flyttet dattera på hybel i trondheim.

  SvarSlett
 2. Kjempeflott veske. Jeg har også gått til anskaffelse av den, og har faktisk klipt feridg flere "handlenett" av samme modell som du har sydd. Gleder meg til å få de ferdig.

  SvarSlett
 3. Mye koselig i den boken, ser jeg.Kommer til å følge spent med i butikken din. Håper noen av produktene dine havner der.Ps. dukkeklærne er fortsatt en suksess!!! Du syr så nøye og pent.Har savnet innlegg hos deg. Koselig at du er tilbake!

  SvarSlett
 4. Så kjempefint handlenett du har sydd! Smart å bruke ei gammal garndin til for! Boka som du viser fram her, kjøpte eg tidlegare i sommar/vår. Veldig fin stil i boka, men eg har enno ikkje sydd noko frå den. Men det kjem nok..... Soverommet/hobbyrommet ditt blei fint etter at det blei malt. Hyggeleg gjort av mannen din! Ha ei fortsatt fin veke!

  SvarSlett
 5. Oj så snar du er, jeg har nettopp kjøpt boken, men enda ikke startet produksjonen. Synes det var utrolig mye fint der ja. Handlenettet ditt ble kjempeflott,pyntet ekstra opp med yo-yo en.(jeg er jo ekspert nå etter siste prosjektet mitt,fnis)

  SvarSlett
 6. Åh, skulle ønske jeg kunne sy jeg også. Du er så dyktig! Du, jeg har et spørsmål. Hvordan får du til å ha bilde sammen med kommentaren du lagrer hos andre? Det er så mange som har det, og det er veldig praktisk for å kjenne igjen bloggene. Hvordan gjør du det?
  Klem

  SvarSlett
 7. Heihei!
  Så flott bok! Der var det mye fint ja!:) Så fint nett du har sydd, og veldig søt med den lille blomsten!
  Tenk at mannen plutselig hadde piffet opp sy-rommet ditt!! imponerende! å koselig ble det også!
  Kos deg med mer ferie og varme sommerkvelder!
  Klem fra chatrine:)

  SvarSlett
 8. ah flott bok, sett på den sjøl, men har ikke kjøpt den enda...

  SvarSlett
 9. Hei, nå tror jeg at jeg fikk det til. Takk for hjelpen!

  SvarSlett
 10. Snygg väska! Hos dig verkar det vara full snurr på symaskinen. Hos mig står den i ett hörn och samlar damm just nu. Egentligen så skulle jag behöva trampa igång den, för jag behöver en ny väska innan jag åker på semester.

  SvarSlett
 11. Hello,
  thanks so much for stopping by and visiting. Yes Anne Heidi and I had so much fun, she is so precious. I talked to her today and we are planning another play day next week.Thanks for the encouragement. Blessings, Marie

  SvarSlett
 12. Oj! Den boken så ut som en MÅ HA bok!! Så fin veske du har sydd deg!! Og forresten tror jeg at jeg har liktn skjørt som deg;o) Kos deg på shopping!

  SvarSlett
 13. Jeg har også vært på jakt etter den boka...den ser jo veldig fin ut. Kjempefint handlenett du har sydd, enkelt og flott. Smart å bruke gamle gardiner til fòr.

  SvarSlett
 14. Flott nett du har sydd!
  Jeg stusser litt på åssen jeg får overført mønsteret til stor størrelse, men jeg h\kommer vel på noe. Har sydd pungen som er i boka, den var morsom å sy!
  Flott og inspirerende blogg du har:o)

  SvarSlett
 15. Hei på deg.
  Det var en flott bok som sikkert inspirerer mye. Jeg liker godt å bla i sånne bøker,- selv om jeg ikke alltid bruker noen av mønstrene.
  Ha en flott kveld.

  SvarSlett
 16. Skjønner godt at du måtte ha den boka. Kunne tenkt meg den jeg også, masse flott der. Nettet du har sydd er kjempfint, flott med den lille detaljen foran.

  SvarSlett
 17. Hei igjen!
  Jeg har brukt vliselin i pungen jeg har sydd fra Hånd i hanke :o)

  SvarSlett
 18. Den boken skulle jag också vilja ha!

  SvarSlett
 19. Väskan är jättefin! Jag har en utmärklelse till dig på min blogg! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 20. For en fin veske! :)

  Tror jeg må kjøpe meg den boken ja..du fristet veldig med de bildene :))

  SvarSlett