27. juli 2008

"Nytt" syrom


Her kommer det omsider et lite livstegn fra meg...En måned med bloggepause får jammen meg være nok! Nå er jeg midt i ferien min. To uker er unnagjort. Har to uker igjen...

*

Må bare vise noen bilder fra sykroken min. Minstemann og jeg ferierte noen dager hos bestemor og bestefar og mens vi var borte hadde far sjøl kommet på at han skulle overraske meg med å male syrommet/soverommet hvitt!


Slik så det ut før...

Blåfargen var grei nok den, men den gjorde rommet veldig mørkt, spesielt på vinteren.Det ble så lyst og trivelig. Som et helt nytt rom!Slik ser det ut mot vindussiden. Den trehvite kommoden skal byttes ut så snart jeg finner en annen jeg liker. Denne holder rett og slett på å falle fra hverandre. Når vi drar ut en skuff er det ofte vi blir stående med bare skuffefronten i hendene...Her mellom døra og skapet har jeg alle stoffene mine. Alt dette har altså den snille mannen min flyttet ut, bunke for bunke og plassert nøyaktig tilbake igjen etter at han hadde malt! ("Æ veit jo kor redd du e for stoffan din.")


Så nå er det bare å sette seg ned med nye syprosjekt på "nytt" syrom!

18 kommentarer:

 1. Hei! Det var godt å se at du er tilbake på bloggen igjen. :) Så heldig du er som fikk "nytt" rom mens du var borte. Så virkelig fint ut. :) Han var jo flink med stoffene også, ser jeg. Alt i fine stabler. :) Så mange fine kurver du har også. Nyt ferien! Jeg har ei uke igjen.

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake! Dette måtte vere litt av ei overasking. Skikkeleg arbeid utført. Good guy...

  SvarSlett
 3. Så koselig å se liv hos deg igjen, har også vært lite aktiv innen blogging i sommer. Må bare si at jeg er imponert over mannen din,måtte jo ha vært en kjempekoselig overaskelse å komme hjem til, det ble virkelig lyst og trivelig.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nymalt syrom. Lekkert med lys farge. Har også benyttet ferien til å male stue og kjøkken i lys antikk.

  SvarSlett
 5. Å så hærli! Hvitt kan virkelig gjøre underverker! Snill mann har du også. Jeg hører stadig om disse snille mennene. Det må jo bety at det er en del av dem. Har selv en og er godt fornøyd ;O)
  Nå kan vel kreativiteten bare sprute!Nydelige farger i stoffbunkene dine. Litt å ta av, men sånn skal det jo være. Gleder meg til å se hva du skal lage. Fortsatt god ferie! Jeg begynnte på min idag. Deilig!

  SvarSlett
 6. Så fint och ordningssamt du har det. Ljust och härligt rum. Gillar dina tyghögar. Tack för din fina kommentar på min blogg. Ha det så gott!

  SvarSlett
 7. ja d ble jo kjempefint ;)

  SvarSlett
 8. Hei! Koselig å se at det er liv på bloggen din igjen. Har vært innom mange ganger for å kikke... :-)

  Så utrolig flott soverommet deres ble. Kjekt med hvite vegger. Ved siden av at det er lyst året rundt, så kan man også skifte stil bare ved hjelp av nye gardiner, puter og andre detaljer.

  Så mange fine stoffer du har; man blir både glad og kreativ av å se på sånne herlige stoff stabler.

  Ha en fortsatt kreativ uke!

  xoxo

  SvarSlett
 9. Så hyggelig overraskelse du fikk!!!
  Sykroken ble veldig fin :o)

  Her går det litt sakte i varmen, så alt kreativt arbeide har fått en solpause ;-D

  Ha en flott kveld!!

  SvarSlett
 10. Såå koselige gjort av mannen din!! Det tror jeg aldri min mann hadde kommet på helt selv, selv om han er veldig snill da:o) Så orden du har i stoffene dine!! Moro å sette seg ned i det fine rommet!! Kos deg videre i ferien! Klem!

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 12. Hei igjen!

  Så koselig å se deg tilbake på bloggen igjen :o)

  Så snill og flink mann du har, koselig med sånne overraskelser!. Flott ble det også. Så masse flotte stoffer du har i hyllen din, kjekt å ha litt å velge i.

  Ha en fin sommeruke!

  SvarSlett
 13. Åh, så fint det blev, vita väggar gör så himla mycket för ljuset! Ha en fortsatt fin semester!

  SvarSlett
 14. Så utrolig snill mann du har. Han vet nok hva som er viktig for deg! Det er kjærlighet, det... Mye kult stoff du har. Jeg skjønner at du liker å sitte og sy i det rommet.

  SvarSlett
 15. For en flott overraskelse å komme hjem til. Og ja han har nok forstått ett og annet han mannen din.

  SvarSlett
 16. For en kjempefin overraskelse. Tror jeg må ordne mitt syrom selv.... Skal bare rydde litt så er jeg klar for høstens prosjekter!Gleder meg til å se hva du lager på ditt "nye" syrom!

  SvarSlett
 17. Så heldig du har vært. En flott plass hvor du kan sitte og være kreativ :-) Ha en flott uke.

  SvarSlett
 18. Eget syrom e tingen. Har jeg også men har rydda bort da minstemann er hjemme på praksis i NRK og da måtte han få ei seng og et rom,(21)
  Har kjøpt nytt sybord som jeg skal montere no på nyåret. Gleder meg til et nytt år.

  SvarSlett