18. oktober 2008

Babyjakke


Denne jakken måtte jeg bare strikke. Jeg fant oppskriften her hos Drops Design. Synes modellen er så fin og kjempeenkel å strikke. En begynner ved det ene framstykket og strikker hele veien rundt. Ermene strikkes samtidig. Minimalt med montering til slutt. Sånt liker jeg!

Endelig fikk jeg bruk for de fine treknappene som jeg kjøpte på Bånsull for en evighet siden.

Jakken er strikket i det mykeste alpaca-garn.

Og for de som måtte lure: Neida, vi skal ikke ha baby. Jeg klarer bare ikke å la være å strikke sånne søte små plagg.

9 kommentarer:

 1. Så fin jakke! Likte så godt de "nedoverstripene" i blått og hvitt. Knappene gjorde seg godt på den også. Syns også du hadde tatt bildene så fint, ute i høsten. :)

  SvarSlett
 2. kjempefin jakke, både modell og fargar! Eg har sett på dette mønsteret, men det har ikkje blitt med meg enno. Kjekt å strikke sånne små plagg! Ser at du kosar deg med det nye kameraet!

  SvarSlett
 3. Heisann...
  Så flott en babyjakke du har stikket... desto mindre montering desto bedre...

  Grattis med nytt kamera... har makent jeg også, er kjempefornøyd med mitt - enda jer ikke har satt meg inn i alt som kan gjøres med det enda, men det kommer nok....en dag...

  Ha ei koselig helg...

  SvarSlett
 4. Å så flott den vart! Og fargevalget er heilt supert.. Eg strikker opp litt og har liggande, eg óg. Betre det enn å stresse rett før evt. babyer dukker opp..

  Gratulerere med nytt kamera, forresten! :)

  Ha ei fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 5. Kjempesøt jakke!

  Og kjenner veldig godt til dette å bare MÅ strikke babytøy...har litt liggende jeg..men blir vel alltids bruk for det en gang :)

  Ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
 6. Kjempesøt jakke! Jeg har strikket samme modellen flere ganger, den er så enkel og grei, lite monteringsarbeid er jo også et pluss! Jeg synes også det er artig å strikke små-plagg - til å gi bort i gaver eller selge :o) Har akkurat begynt på en jakke som skal gis i gave. Koselig arbeid.

  SvarSlett
 7. Kjempe søt jakke , heldig liten kropp som blir eier av den!
  Takk for kommentar hos mæ , kjempe trivelig at du ser innom!
  God søndags natt til deg!

  SvarSlett
 8. Hallo Rannveig!
  Gratulerer med nytt kamera! Kjempefin babyjakke du har strikket. Var nettop innom en annen bloggside og så samme jakka bare i andre farger. Tenkte da at den kunne jeg tenkt meg å strikke, men har jo ingen å gi bort til... Må vel prøve å gjøre ferdig noen av de prosjektene jeg har satt igang med først, så får vi se...Er snart ferdig med ullgenser til den yngste dattera mi, og så har jeg tenkt å hekle noen sjal før jul.Har prøvd meg på englemasker og syntes det var ganske gøy.Vet at det er noen som ønsker seg noen slike sjal til jul(får vel snakke litt med julenissen... :-))
  Hilsen fra Birgitte

  SvarSlett
 9. Denne jakken er bare knall skjønn! For et par år siden strikket jeg en slik til min brors gutt (han har sikkert vokst fra den nå;)
  Da min bror var liten hadde også han en sånn, og det hadde sikkert jeg også da jeg var liten;) Tenk at et mønster holder seg i så mange år.

  Ang bølgeteppet, jeg strikker nesten alt i alpakka, elsker det garnet. I de siste teppenen har jeg brukt mini-alpakka, ser jeg godt kunne brukt litt tykkere, men pytt pytt. Om du skulle hekle et så kommer du til å bli hekta, for det er veldig gøy å hekle bølger.

  Ha en superfin helg!
  Klem fra chatrine:)

  SvarSlett