16. juni 2009

Strikkeglede og leselystJeg strikker og leser. Leser og strikker.
Det går i kopptuestrikking for tiden. Jeg bruker Mandarin petit og strikker dem i tofarget patent. Oppskriften har jeg funnet i Familiens julehefte fra 2002. Jeg har prøvd ut forskjellige oppskrifter på tuer, men denne er best synes jeg. Tuene blir lette og elastiske og de tørker fort.
Jeg leser alltid mest om sommeren. Jeg er veldig glad i bøkene til Tracy Chevalier. Tidligere har jeg lest "Piken med perleøredobb". "Uskyld" likte jeg også veldig godt. Det er en sånn bok som en nøler med å lese ferdig. En vil bare at den skal vare og vare. "Øya" av Victoria Hislop hadde jeg store forventninger til. Har hørt så mye bra om den. Historien er fascinerende, men jeg ble litt skuffet over språket. Alt for klisjefylt til at det ble den helt store leseopplevelsen for meg. "Bienes hemmelige liv" kommer jeg helt sikkert til å lese flere ganger. Fantastisk historie!
Det er kalde junidager, så da er det greit å ta med litt av sommeren inn. Kunne med fordel hatt på både lue og votter da jeg gikk tur i dag...

17 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. vad duktig du ar!!!Mysigt att lasa nu i sommartider!!!Lange sedan jag oppnade en bok,nar jag var gravid med riccardo,nu ar han 7 manader....Fina blommor ocksa!!!Komplimanger for din fina blogg!!!

  SvarSlett
 3. Herleleg klutar du strikkar! Fine blomsterbilder også!

  SvarSlett
 4. Flotte kluter !
  Morsomt med alt en kan lage sjøl:o)
  Håper ryggen er bedre .....

  SvarSlett
 5. Hei, så flotte de klutene blir, fint mønster. Jeg har også et mønster jeg bruker om igjen og omigjen når jeg skal strikke "kopptuer".

  Jeg er også i skikkelig lesemodus for tiden, men jeg leser for det meste krim. Men det er flere av de bøkene du hadde bilde av som jeg har lyst til å lese.

  Ha en fin sommerkveld!

  SvarSlett
 6. Åh, om du liker Tracy Chevalier må du lese damen og enhjørningen. Der er det BÅDE garn og drama :P

  SvarSlett
 7. Så koselig innlegg! Her koser du deg virkelig, både med bøker, strikketøy og fine markblomster. Fine bilder!

  SvarSlett
 8. Hei vennen!
  høyres ut so meg detta... skjønt fø tiå så e da mest lesing og noko mindre m strikking... Øya ligg forresten på vent hos meg og... Da går mest i påfyll bøke - ha nett lese Don Miguel Ruiz og Kunnskapens stemme so va veldi bra. Klar beskje - finn din egen SANNHET, og kast vekk alle løgnene so før ha prega livet ditt... oh yes!
  Biene ha eg lese tidlegare og dann fekk høg terning hos meg..

  Kooooooooooos deg og ha ein alldeles hææææææææærle dag!
  klem

  SvarSlett
 9. hei! Er på en bloggrunde og havnet her hos deg. Her var det mye flott! Likte godt vottene i popcorngarn :) Ellers synes jeg du hadde så fine farger på det du har laget. De lilla nåleputene var også lekre :) Kommer nok innom senere igjen!

  SvarSlett
 10. Å for ein flott blomsterbukett,ein vert glad av og sjå på sånnt! Koselige kluter og, det er kos med strikketøy og lesestoff!! Trur eg skal få tak i uskyld , for eg har lest piken med perleøredobb og den likte eg! Ha det godt:)

  SvarSlett
 11. De bildene her gjør meg i godt sommerhumør - blomster, lekker strikk og bra bøker!

  SvarSlett
 12. Hærlige kluter og sikkert flott sommerhåndarbeid. Håper sommeren snart kommer for fullt. Har masse utehåndarbeid på lur til solfylte dager.

  SvarSlett
 13. Fine kluter, likte at de var tofargete.

  Jeg liker også bøkene til Tracy Chevalier, både "Pike med perleøredobb" (boken var mye bedre enn filmen!) og "Damen og enhjørningen". "Bienes hemmelige liv" hørte jeg på lydbok og den hygget jeg meg virkelig med.

  SvarSlett
 14. så koselig! Det var ett ordentlig sommerinnlegg. Selv har jeg akkurat blitt ferdig med Bienes hemmelige liv, og driver nå med oppfølgeren, Havfrustolen. ANBFALES!!
  God sommer

  SvarSlett
 15. Er innom som snarest igjen for å gi deg en utmerkelse - du finner den på bloggen min. God helg!

  SvarSlett
 16. Så fine klutar du lagar, og så vakre fargar det var :) Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 17. Heisann!
  Så fin denne bloggen var - er glad for at jeg oppdaga den :)
  Har planer om å komme i gang med symaskina en dag snart, og da var det mye inspirasjon å hente hos deg. Kjempefine ting du lager:)

  Og bra bokvalg. Var spent på å se hva du skrev om Øya når jeg så den på bildet, og er glad noen er enig med meg. Historien er fasinerende, altså den om selve øya, men karakterene og språket; usj!
  Nei da leser jeg heller Bienes hemmelige liv ti ganger til, den var så herlig =)

  Ha en fin sommerkveld!
  -Ann Rita-

  SvarSlett