15. juli 2010

Litt grønt

Nok en syboks...

Med grønne bomber...


I hagen er det også ganske grønt, men det blomstrer sparsommelig i år. Hagen bærer nok preg av en kald vinter og vår. I tillegg har vi spadd opp hele bedet og flyttet plantene litt lenger ned for å gi hekken bedre plass. Stakkars keiserliljene mine orker nesten ikke å blomstre i år.


Riddersporene rakk jeg akkurat å redde før de ble tatt av voldsom vind og regnvær her en kveld. Nå har jeg støttet dem opp med bøyler og tau, så nå håper jeg de rekker å blomstre før neste storm kommer...

8 kommentarer:

 1. Flott syboks i grønt. Ser fint ut i bedet ditt. Skjønner at dere i trøndelag heller ikke har hatt det helt store været denne sommeren. Vi sliter med det i nord også. Nesten bare overskya vær.

  SvarSlett
 2. Fin ny syboks. Plantene har nok hatt en tøff vinter ja, hos oss er det også litt trist i år.

  SvarSlett
 3. Det eneste positive med denne sommeren er at det er godt sy-vær. Ellers får vi bare vente og håpe. Beundrer deg som kjemper for å få til en flott hage på tross av været. Fint også å kunne spe på med litt grønt og fint sytøy. Ha en fin dag, kanskje med litt sol?

  SvarSlett
 4. Flott syboks. Kjekt å ha. Mange fine blomster hos deg. Her har blomstene også fått juling og noen har jeg rett og slett klippet ned. Vi får håpe at vi snart får sommervær.
  Ha en god dag!

  SvarSlett
 5. Sommerlig og pen boks/mappe du har sydd, fargene passet godt til hagebildene også :o)
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 6. No trur eg riddarsporane mine gjekk fløyten, forferdeleg vind- og regn-byge. Nydeleg boks, ser du brukar annan bretteteknikk, trur eg skal ta den neste gong, blir faktisk finare!

  SvarSlett
 7. Så fin syboks !
  Riddersporer er noe av det fineste jeg vet, det er så fin blåfarge på dem. Stolte og ranke står de , det var bra du klarte å redde dine :)

  SvarSlett
 8. Så fin boks, og flott hage.

  SvarSlett