20. august 2006Da har endelig symaskina mi kommet hjem igjen! Frisk og rask, håper jeg! Måtte bare sette den fram med en gang og ta bilde av den sammen med stoffene mine.

Nå ser det jo veldig fint og ryddig ut, men det varer nok ikke så lenge... Må skyndte meg årydde unna dette ellers kan jeg falle for fristelsen til å begynne på et nytt syprosjekt. Det har jeg ikke tid til nå. Må montere ferdig en veske og en løper først og sette glidelås i en toalettveske...

Som dere ser har jeg ikke noe eget syrom. Jeg sitter og syr ved spisebordet i stua. Det er litt dumt å måtte rydde unna alt hver gang vi skal spise middag, men det går da på et vis. Misunner alle som har eget syrom!

2 kommentarer:

  1. Enda en fin pung! Så masse stoff du har! Har også en god del som jeg har i en stor kurv. Det er artig å sy. Likte uteplassen deres også.

    SvarSlett
  2. Å men jeg ble misunnelig på alle de fine stoffene du har. Ser du har en Bernina, har hatt det i mange mange år, men i fjor sa den takk for seg. Nå har jeg et annet merke, er ganske fornøyd med det og.

    SvarSlett