24. august 2006

Denne linvesken sydde jeg i går. Jeg hadde klippet til stoffene for en god stund siden, men hadde bare ikke kommet igang med selve syingen. Av og til tar ting litt tid... Stoffene har jeg kjøpt gjennom Stoff og Stil. Liker spesielt det storblomstrede, litt syttitallsaktige stoffet. Vesken er foret i samme stoff.

Mønster til denne vesken fant jeg i Lise Bergenes bok "Vesker og bager". Tror jeg skal lage en liten pung for å ha oppi vesken også.

4 kommentarer:

 1. Den veska var virkelig smart! Og passer til de fleste klær også. Jeg har også sydd noen vesker, løper, puter og diverse annet rart. Du har kanskje sett på bloggen. I vinter laget jeg en stor Velkommen-quilt. Har bilder av den i januar eller februar, husker ikke helt. Du kan se hvis du har lyst. Jeg ble fornøyd med den! :o)

  SvarSlett
 2. Super fin! Tror jeg har den boken jeg også, men har ikke sydd noe enda....Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer. Hulda, velkommenquilten din er jo kjempefin. Det er mye arbeid som ligger bak en sånn quilt. Likte også veldig godt roseløperen din. Nydelige farger sammen! Karna, bøkene til Lise Bergene er så fine og inspirerende!

  SvarSlett
 4. Bare skryt å få av meg i kveld(natt....) Det var så moro å "komme innom" å se det fine du har laget. Disse veskene dine falt jeg helt for,og fargene er veldig tiltalende... ;-}

  SvarSlett