23. august 2006Nok en pung. Denne har jeg applikert blomster på. Måtte ha litt variasjon fra alle hjertene. Litt vanskelig og kronglete å få til applikasjon med så mange små svinger og buer, men fikk det da til på et vis.Må holde tunga rett i munnen og være veldig nøyaktig. Hastverk er lastverk!

6 kommentarer:

 1. Likte den med blomstene godt. Jeg har også sydd noen blomster som ligner disse, på en løper jeg quilta og et putetrekk i samme stilen. Jeg sydde for hånd rundt blomstene, er ikke så stødig på symaskinen at jeg får til de krikene ordentlig, tror jeg.

  Vet ikke hvorfor postene har falt ut, jeg har aldri hatt det sånn på min blogg. Men, kan jo bare være litt tekniske problemer hos blogger.

  Syr du løpere?

  SvarSlett
 2. Du store allverden så mange flotte vesker og punger du har sydd! Er imponert over produktiviteten din :-)

  SvarSlett
 3. Jeg er helt imponert, de var kjempefine. Du har satt i gang litt av en produksjon. Du er veldig flink med stoffer og sammensetning av farver.

  SvarSlett
 4. Utrolig fine ting, liker spesielt godt hjerte pungen, er sååå glad i hjerter!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselige kommentarer alle sammen! Det er så inspirerende å få tilbakemeldinger på det en lager! Ja, jeg syr løpere også Hulda. Har en liggende som mangler bakstykke og lukkekant. I det siste har jeg sydd mest småtterier. Er ikke like fristende å starte på store prosjekter som duker og sengetepper. Kanskje jeg begynner å bli litt lat...

  SvarSlett
 6. Så flink du er til å sy! Selger du noe av det du lager? Synes denne pungen var så fin - kunne gjerne tenkt meg noe liknende! :)

  SvarSlett