5. september 2007

Læsta

Nye læsta til a mor sjøl.

Jeg har brukt garnet fabel og oppskriften fant jeg her.

14 kommentarer:

 1. Tøffe lester! Jeg strikker mye, men ikke lester.. det overlater jeg til min mamma:) Mye flott og masse inspirasjon i forige innlegget ditt! Får lyst å ta fram sy-maskina med en gang...:)
  Ønsker deg en flott dag!

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte fargekombinasjoner.

  SvarSlett
 3. hum...seems that fall is coming soon for you too ! I also like the weaved carpet under the socks...

  SvarSlett
 4. Kjæmpe flotte læsta!! Æ va inne å så på mønsteret på Drops, fant ut hvor nærmeste butikk er , der de selger slikt garn ( kan jo sikkert bestille over nettet også). Takk for visninga...

  SvarSlett
 5. Kjempefint lester! Så fine fargar og! Eg har ein del Fabel liggande, men eg har så mange andre prosjekt på gang at det blir vel ikkje med det første...

  SvarSlett
 6. Varme og gode labbar. Det prinsesse-mønsteret vi snakka om tidlegare finn du i Familien nr. 8, 2005...

  SvarSlett
 7. Flotte lester du har strikka,holder på med ett par jeg og,mine går i blått. Det er tid for lestestrikking nå.
  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 8. Nå skal du ikke fryse på fotan i vinter!:) Det er ikke noe som er så godt og varmt som hjemmestrikkede sokker! Disse var jo ekstra fine med det morsomme mønsteret da:)
  Ha en fin torsdagskveld Timotei:))

  SvarSlett
 9. Så fine sokkar!! herlege fargar på dei..og så er det så utruleg kjekt med garn som lagar striper sjøl etter kvart som ein strikkar ;o) Ha ein fin torsdagskveld!

  SvarSlett
 10. Så fine lester, nydelige høstfarger på de. :)

  SvarSlett
 11. Så fine lester du har stikket, flotte høstlige farger!

  SvarSlett
 12. Ja nu skal du ikke fryse på fotan dine. Det gjør eg fortiden. Eg synes det e så kaldt her nord fortiden. Så i dag har eg fyra i ovnen og tatt på meg læstan.
  Foresten det var noen flotte læsta!

  Du får ha ei godt helg!

  SvarSlett
 13. Stilige lester, de så gode og varme ut, trengs nå når høsten setter inn.Her er det regn blåst og sol i dag, så vi får smake på litt av hvert når det gjelder været. Ha en fin helg du også, kos deg. Klem fra meg.

  SvarSlett
 14. Gratulerer med nye lester! :-) Bladde litt nedover på sida di og fant det gamle syskrinet - så flott det ble med ny nålepute! Må være veldig koselig å ha fremme! Jeg har faktisket gammelt syskrin jeg også, men det har motiv på lokket så jeg får ikke laget noe sånt som dette. Men kanskje jeg skulle ta det frem ihvertfall? Tusen takk for inspirasjon! :-)

  SvarSlett