1. september 2007

Quiltegården


I dag tenkte jeg å reklamere litt for Quiltegården, en kjempekoselig quiltebutikk som ligger i Trondheim. Sist jeg var der kjøpte jeg disse fine stoffene. (Som jeg selvfølgelig ikke aner hva jeg skal bruke til. Sånn er det bestandig...)

Butikken har et stort utvalg av japanske lappebøker. Jeg falt for denne boka med mønster til vesker.


Nå er ikke jeg akkurat noen kløpper i japansk, men boka har detaljerte mønster med alle mål, så det må vel gå an å lage noe av dette.

Jeg synes denne veska er så fin. Lokket er satt sammen av blyantblokker. Den samme blokken er brukt i et nydelig teppe som det er mønster på i boken Quiltegleder .


Det er så mye jeg har lyst til å sy fra denne boka. Nå mangler jeg bare noen skikkelig fine japanske stoffer...

18 kommentarer:

 1. Nydelige stoffer, skal inn og kikke litt i butikken å se hva de har. Nydelige væsker, bildene dine var en stor inspirasjon, har lenge tenkt å sy væske til meg selv, har ikke hatt tid. Har sett på en bok i bokhandelen om væsker, nå skal den kjøpes og jeg skal sette i gang, (må bare sy noen gardiner først). Ha en fin uke, klem fra meg.

  SvarSlett
 2. For noen stilige vesker!!! Gleder meg til å se at du syr dem!!

  SvarSlett
 3. Jag har besökt Qiltegården en gång och det var förra hösten. Jag gillade verklien vad jag såg där och det blev ett långt besök. Lite tyger och en del annat handlade jag också innan jag gick därifrån. Har längtat tillbaka många gånger och kanske, kanske kan det bi ett besök igen lite senare i höst.

  SvarSlett
 4. Nydelige stoffer!!! Den Japanske boken hadde veldig mange fine vesker!!!! Du har noen prosjekter å velge i her :o) Kos deg med anskaffelsene!!!

  SvarSlett
 5. Den som kunne sy som deg:_)
  Her er det så mye fint. Papirdukkene minner om de jeg hadde når jeg var liten. Jeg elsket å klippe og tegne klær til de. Ha en fin uke:-)

  SvarSlett
 6. Hua... den japanska boken skulle jag också kunna tänka mig att äga, JA ;) Urläcker minst sagt...
  Må så gott... värmländskan... kramis ngn som nästan dreglar ;)

  SvarSlett
 7. Skulle ønske jeg kunne lage slike ting. Det er jo så fint : )

  SvarSlett
 8. Denne boka ser veldig fin ut. Eg har ikkje tort å kjøpe japanske bøker enno, men når instruksjonane er så gode, går det sikkert fint. Lukke til!

  SvarSlett
 9. Nydelige stoffer du har kjøpt, veldig fine de blomstrete, syns jeg. Den boka ser ut til å være et funn! Masse fint der. Har sett på flere slike bøker, de er skikkelig inspirerende.

  SvarSlett
 10. Dette var ei bok som fristet. Japanske stoffer er såååå fine.Lykke til!

  SvarSlett
 11. Fina tyger! OCh vilken spännande bok. Sådant är farligt att läsa :o)

  SvarSlett
 12. Spennende bok. Har ikke prøvd å sy fra et japansk mønster, men det går sikkert greit. Min bestemor pleide å hekle fra kinesiske heklebøker, og jeg tror nok ikke hun kunne et fnugg kinesisk!
  Lykke til! P.s! Fine stoffer du har kjøpt...

  SvarSlett
 13. Hei:)
  Der så det ut som det var masse fin veskeinspirasjon ja. Blir spennende å se hva du ender opp med å lage.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 14. Hehe, synes jeg kjenner igjen det med å kjøpe stoffer uten helt å vite hva man skal bruke de til... Men du finner nok helt sikkert på noe lurt. Og lurt var det jo også med ny japansk (!) bok. Like greit at det er gode tegninger om fremgangsmåten, siden japansk som sådan er jo ikke det letteste språket å forstå seg på...

  SvarSlett
 15. Sprekt gjordt! Dette klarer du nok med glans, når en ser bakover i bloggen din hva du har produsert... Det er bare å ta av seg hatten for ! Lykke til med de japanske tegn!!

  SvarSlett
 16. Mange fine vesker der ja, gleder meg til å se hva du finner på!

  SvarSlett
 17. fant denne butikken da de flyttet bussholdeplassene i sommer, men har enda ikke vært innom. Men nå MÅ jeg, tipper de har mye lekkert :-)

  SvarSlett
 18. Å jag älskar de japanska craft-böckerna, jag kan bläddra i dom hur länge som helst!

  SvarSlett