16. september 2007

På syrommet...


Ja, i dag ser det slik ut på syrommet mitt. Jeg har begynt å sy sammen de blå-beige lappene. Tre remser henger på skapdøra. Til sammen skal det bli ni slike remser. Jeg valgte å plassere firerblokkene slik at de mørkeblå firkantene vender loddrett og vannrett annenhver gang. Stripene i det lyse fyllstoffet går samme vei i hele teppet. Nå begynner jeg å lure på om det kanskje ble litt rotete plassert...

Må tenke litt på saken før jeg syr sammen resten av lappene, tror jeg.

I mellomtiden syr jeg litt dukkeklær. Har sydd noen kjoler, men har ikke fått tatt bilder av dem ennå. Dette settet strikket jeg i sommer. Nå har jeg fått festet alle tråder og satt i noen fine treknapper som jeg fant på Bånsull. Dette sender jeg også over til Timoteis lille butikk.

10 kommentarer:

 1. Flott sy-rom! Er litt misunnelig på det ja.. her må det ryddes frem og tilbake hele tiden, litt slitsomt. teppet ditt blir flott uansett hvilke vei du setter lappene:)
  Ha en flott kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Flott teppe ,men det er nok bare du selv som kan finne ut hva som er riktig vei på lappene.
  Flotte klær til den lille dukkebabyen. Ha ei ny og fin uke!

  SvarSlett
 3. Koseligt syrom, også så ryddigt og fint....*misunnelig* :D :D
  Teppet ditt blir kjempeflott. Syntes det gjorde seg slik som du har plassert firer-blokkene. Det ble litt mer "liv" i teppe.
  Ha en fin,fin mandag!!

  SvarSlett
 4. Hei
  Takk for at vi får titte inn på syrommet ditt - ser veldig koselig ut!!!
  Kan se hva du mener ang. blokkene, på den annen side så kan det bli veldig fint også - jeg likte litt i grunnen sånn det er nå, men du kjenner jo best hva som er riktig for deg!!!! :O) Fint blir det uansett!!!

  Ønsker deg en kreativ uke!!

  klem fra Yvonne

  SvarSlett
 5. Synes teppet ser helt flott ut jeg - lykke til med fortsettelsen

  SvarSlett
 6. Dette blir spennende, og helt sikkert bra :0)

  SvarSlett
 7. Det ser ut til at teppet ditt blir virkelig flott. Det er fine, duse farger i dette. Jeg må si jeg beundrer pågangsmotet ditt. Det er jo et stort prosjekt.

  SvarSlett
 8. Teppet ditt blir flott! Eg er verkeleg imponert over dei flott dokkekleda du strikkar! Eg har og periodar der eg får lyst til å stikke dokkekle, men til no har det ikkje blitt noko ut av det. Kanskje når eg blir bestemor?

  SvarSlett
 9. Så kjempelurt å henge remsene opp på skapdøra... en får jo skikkelig oversikt over arbeidet, og kan forandre før en syr ferdig...
  Nydelige dukkeklær...

  ha en koselig kveld...

  SvarSlett
 10. i love your sweet doll-knitting-dresses!!!

  Nice Greetings from Austria!

  SvarSlett