21. oktober 2006

Nye stoffer!

I dag har jeg utvida stofflageret mitt. Det var nemlig salg på Nåløyet . Alle stoffer til halv pris! Av en eller annen grunn har jeg veldig lite grønt i samlingen min, så jeg kjøpte en del limegrønne og sjøgrønne. Gleder meg til å begynne å bruke disse stoffene i forskjellige syprosjekt. Først skal de bare få en tur i vaskemaskinen og så skal de strykes. Og så må jeg begynne å planlegge hva de skal brukes til, for det har jeg ingen anelse om enda...


10 kommentarer:

 1. Tackar och jag kände likadant -vilken inspiration jag fick av din blog! jag har blivit lite sugen på att sy nåt litegrand. Det kanske kan bli nån liten nåldyna :) Vill du förresten ha mönstret på tossorna så går det utmärkt.

  SvarSlett
 2. Sååååå mange fine stoffer!! Pass på å ikke få overdose, nå da ;-) Gleder meg til å se hva du får ut av de :-)

  SvarSlett
 3. Merkelig nok har jeg også lite grønne stoffer. Synes det er vanskelig å bruke grønt. Stoff kan gjerne modnes før det brukes. Jeg kjøper som regel stoff bare "for å ha" *fnis* Det isolerer godt, vettu....
  God helg!

  SvarSlett
 4. Annapuh: Jeg vil veldig gjerne ha mønsteret på tossorna! De var så fine!
  Leah: Ja, skal passe meg for det ja...
  Marita BK: Må ha det, bare må ha det, vet du...

  SvarSlett
 5. For noen vannvittig herlige stoffer, og så mange fine ting du nhar laget...

  Du "kjenner" nok ikke meg, det er første gang jeg er innom bloggen din(men ikke siste. Søkte etter quiltebloger, og da kom bl. annet din opp... :o)

  Liker å sy jeg også... var før en veldig ivrig quilter, men har blitt skikkelig bitt av scrapbooking, noe som har gått utover sømprosjekter.... Men nå har jeg sakte men sikkert begynt å sy litt igjen.... Akkurat nå holder jeg på med små, søte jordbær(ref. Tildas hus...)

  Ha en fortsatt fin søndag, og du er velkommen til å besøke blogen min hvis du ønsker...

  SvarSlett
 6. Synnøve Olava: Så koselig at du har besøkt bloggen min! Nå skal jeg straks titte innom deg også.

  SvarSlett
 7. Å, der var det virkelig mye lekkert. Det er så greit å få de stoffene til halv pris, de er jo ellers nokså dyre, da må en jo bare slå til. Blir spennende å se hva du syr.

  SvarSlett
 8. Jeg kan virkelig godt lide de stoffer du har købt. de er virkelig flotte og med gode farver og mønstre. Dem skal du nok få lavet noget godt ud af. For det du laver ser ud til at være flot og inspirerende.

  SvarSlett
 9. Kreoline: Ja, lappestoffer er dyre! bare MÅ kjøpe inn litt når det er på salg.
  Sarah: Tusen takk! Skal nok få brukt stoffene til et eller annet.

  SvarSlett
 10. Hej igen, jag hittar inte någon mailadress till dig, ska jag maila eller skicka via post? :o) Du kan höra av dig till mig via min blog-mail! Mvh och trevlig helg Annapuh

  SvarSlett