23. oktober 2006

Tilstandsrapport fra sykroken


Slik ser det ut hos meg i dag. Tenkte jeg skulle få ferdig noen prosjekter slik at jeg kunne begynne på noe nytt. Det kribler i fingrene etter å begynne å bruke av de nye stoffene jeg har kjøpt meg!

Jeg startet i går kveld. Tok fram alle halvferdige sminkepunger. Noen manglet lukkekant og glidelås. Andre manglet det siste av håndsømmen inni. Men i iveren etter å få dette raskt unna, klarte jeg det fantastiske kunststykket å skjære meg selv i tommelen med rullekniven! At det går an! Så nå sitter jeg her med plastret tommel og klarer nesten ikke tre i en nål engang!

Stjerneduken helt foran på bildet hadde jeg bilde av på bloggen i august også. Den har enda ikke fått bakstykke og lukkekant. Ligger an til å bli en ufo hvis jeg ikke skjerper meg snart...

11 kommentarer:

 1. Kjenner til det der med at noe ikke blir helt ferdig. Det er alltid et eller annet man har lyst til å gjøre før det man skulle, liksom. ;o)

  Så flotte stoff du kjøpte på lørdag! Jeg har også kjøpt litt nytt stoff, da blir man jo bare SÅ motivert til å sy mer! ;o)

  SvarSlett
 2. Stakkars! SÅ kjipt når du virkelig er i det kreative hjørnet...men du ble vel for ivrig da eller?
  God bedring da!!!

  SvarSlett
 3. Aj ajaj, var rädd om dina fingrar så att du kan fortsätta att inspirera mig.

  SvarSlett
 4. huff da..stakkar deg:(
  Veldig mange fine stoffer da!
  :)
  God bedring!
  Siri:)

  SvarSlett
 5. God bedring med fingen din :)

  SvarSlett
 6. stakkars deg, ikke noe moro med vond finger! håper den gror superraskt...god bedring!!
  Blir nok mye fint utav alle stoffene :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk, alle sammen! Men, huffameg, nå får jeg nesten dårlig samvittighet, for så galt fatt er det nå ikke da. Må vel bare være litt mer forsiktig når jeg skal skjære stoff...Lappeteknikk er en risikofylt hobby!

  SvarSlett
 8. Hallo frøken Timotei!det er godt å se at det ikke bare er her i gprden det finnes uferdige produkter.Jeg er sikker på at du greier å få gjort det ferdig uten at det blir til UFO`er... ;-} Mm, jeg kjenner til det der med å ville starte på et nytt prosjekt før en er ferdig med noe annet...det er jo sååå fristende.
  Fort gjort å skjære seg i tommelen.Håper det gror fort ;-}

  SvarSlett
 9. God bedring på tommelen din.... :o)

  Kjenner godt til UFO'er..... har endel av dem rundt omkring i skuffer og skap...*blush*... Noen skikkelig gamle, men også endel av nyere dato.

  Takk for den hyggelige kommentaren på blogen min... *smil*

  SvarSlett
 10. Heia
  Først god bedring til Tommelen din :-)
  Fin blogg du har - sag du har vært inne på min blogg - og vart litt nyskjerring på kven Timotei var - og fant iallefall veldig mye fint
  Takke takk for titten
  Du har laget utrolig mye fint - og sminkeveskene dine er utrolig fine
  Hilsen fra monika i eidsdal
  http://monikas.sprayblogg.no/
  http://monikaslapper.sprayblogg.no/

  SvarSlett
 11. Sol: Skal prøve å få det ferdig ja. Det gjelder å ikke vente for lenge.
  Synnøve Olava: Takk, takk. huff ja. Ufoer er en uting. Det verste er gammelt strikketøy som en ikke lenger finner oppskriften til, eller ikke lenger husker hvilken størrelse en la opp til...
  Monika: Så koselig at du har tittet innom bloggen min! Jeg liker lappearbeidene dine veldig godt så jeg kommer nok til å stikke innom siden din flere ganger.

  SvarSlett