27. februar 2007

Nye stoffer

Da skal jeg endelig prøve å få lagt ut noen bilder. Håper det fungerer denne gangen.

Jeg har strevd fælt med å få lastet ned bilder. At jeg fikk det til denne gangen må ha vært ren flaks, for da disse fire bildene var lastet ned var det full stopp igjen...Blir litt frustrert ja, må innrømme det.

Nok om det. På torsdag fikk jeg pakke i posten fra Northern Quilts . Jeg behøvde noen flere lyse stoffer. Og så måtte jeg jo bare ha noen blomstrete også. ..Det med nyperoser synes jeg er så fint. Og så har jeg lenge hatt lyst på stoff med skrift på. Dette har forskjellige engelske blomsternavn påskrevet.

Og så noen lyse stoffer...

...og disse måtte jeg også ha...

Og så måtte jeg også kjøpe to pakker med "katta i sekken". Det er så herlig med sånne overraskelser. Aner jo ikke hvilke stoffer en får. Noen av stoffene er riktig fine, andre ville jeg aldri i verden ha funnet på å kjøpe om jeg hadde sett dem først. Men jeg trenger jo slike stoffer i samlingen min også. Ofte er det akkurat et slikt stoff jeg trenger for å få gjort ferdig et lappearbeid. Jeg hadde nok endt opp med en ganske kjedelig stoffsamling hvis jeg ikke hadde tatt slike sjansekjøp av og til.Har en tendens til å kjøppe mest milde, snille stoffer i duse farger og nøytrale mønster...

17 kommentarer:

 1. Yummi... for noen lekre stoffer!!! Det er sååå moro med nye stoffer i hus, bare å se på dem og ta på dem er en glede ;) Kos deg med dem! Gleder meg til å se hva du skal sy.

  SvarSlett
 2. ils sont magnifiques ces tissus

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar! Skal prøve å svare på spørsmålet ditt. Jeg planlegger hvor i det ferdige arbeidet trekantene skal være, så stryker jeg sømmonne hver sin vei slik at når det sys sammen blir det aldri mer enn tre stoffer sammen: to fra sømmonne og et "nytt" stoff. Ble dette begripelig??? Det hender det ikke er til å unngå å få 2 sømmonn samme vei i en søm, hvis jeg synes det blir tykt stryker jeg dette sømmonne hver sin vei. Si fra hvis dette ikke er begripelig så kan jeg ta noen bilder å sende deg ;)

  SvarSlett
 4. Jeg elsket de lyse stoffene. *sikle*

  SvarSlett
 5. Flotte stoffer, og jeg har noen rare stoff i samlingen min etter slike fornundringspakker jeg også...

  Mye problmer med sprayblogg også for tiden....gggrrr..

  SvarSlett
 6. Oj så mange fine stoff du har fått tak i da. Så fint du fikk inn noen bilder. Utrolig at du skal ha slike problemer. Har det iblant jeg også, men ikke over så lang tid. Rart.

  SvarSlett
 7. jaha, att jag inte tänkt på att man kan köpa tyger på internet, det är ju smart, speciellt för mig som inte bor i en storstad.

  SvarSlett
 8. Dinemor: Tusen takk for forklaringen din! Jeg skjønner hva du mener. Når jeg syr kvadrater syr jeg som du forklarer her sånn at det aldri blir mer enn tre stoffer sammen, men når en syr sammen trekanter blir det mange stoffer som ender opp i samme søm. Samme hvordan jeg vrir det blir det litt tykkere akkurat der, men tror det ble greit likevel...

  Claire: Merci!

  Laura: Ja, lyse stoffer må jeg ha mange av! Bruker dem ofte som bakgrunn i stjerneblokker.

  Karna: Det kan fort bli noen raringer i stoffsamlingen, ja...

  Julie: Utrolig irriterende når en plages med bloggen ja. Er jo blitt litt avhengig av denne bloggingen...

  Lisa: Jeg kjøper det meste av mine stoffer over nettet. Kan virkelig anbefales!

  SvarSlett
 9. Takk for besøket... Det var noen flotte stoffer du har vært å handlet. Det e nu rart med den handlingen av stoffer, må bare ha det og det. Og vips så har man kjøpt det. Artig. Ha en flott kveld og mårradag...

  SvarSlett
 10. Så fint at du fikk lagt inn bilder igjen. Jeg har ikke hatt noen problemer på min blogg. Flotte stoff du har kjøpt.

  SvarSlett
 11. Så mange fine stoffer du har fått deg. Jeg har også en tendens til å kjøpe stoffer i milde og snille farger, men det er kjekt å ha litt "annerdeles" stoffer også. Og det er jo ofte de som gjør "susen ... Min stoffsamlig begynner å bli ganske tynnslitt nå - må ut å lete etter nye og inspirerende stoffer.

  SvarSlett
 12. Wow så mange fine stoffer!
  Synd at bloggen er så dum for tiden da!

  Håper det retter seg snart!

  Siri:)

  SvarSlett
 13. Å så fine stoffer. Jeg har ikke kjøpt stoffer i hele februar, og har vel egentlig abstinenser...så nå skal jeg besøke noen nettbutikker og fylle opp igjen hyllene, hi hi.

  SvarSlett
 14. Katjakatt: Ja, sånn er det jo. Og i dag var det salg på lappestoffer hos Nåløyet, så da ble det enda noen flere stoffer i samlingen min...

  Hulda: Ja, det har vært utrolig mye rart med bloggen min i det siste. Håper det ordner seg ja.

  Mia: Det er alltid artig med noen nye stoffer ja! Det er så mye mer inspirerende å sy når en har litt å velge i.

  Siri: Ja, får håpe bloggen min skjerper seg snart...

  Lappemor: Trives godt med å handle fra nettbutikker jeg også. Har blant annet hvndlet fra Olaugs Quilt og Desirees også.

  SvarSlett
 15. Etter å ha sett alle fine stoffene bare må jeg bestille meg noe nytt,og når du nevnte en ny butikk jeg aldri har hørt om,ja da...

  SvarSlett
 16. Sååå masse flotte stoffer.Det skal bli moro å se hva du skal sy av dem.....;-} Så synd at du har hatt trøbbel med å få lastet opp bilder på bloggen din.Jeg håper at det er i orden nå...det er så slitsomt når ting trøbler.
  Også så fine dukkeklær du lager. jenta mi har vkst fra dukkene sine, ellers ville jeg ha bestilt litt dukkeklær av deg
  Godklem.

  SvarSlett
 17. Flotte stoffer du har kjøpt, blir spenende å se hva du lager av dem.

  SvarSlett