5. februar 2007

I dag...

...skulle jeg egentlig lagt ut et bilde av den fjerde løperen, men slik ble det ikke. Løperen viste seg nemlig å bli en veske istedenfor.
Det ble utrolig mye styr med den løperen. Først strevde jeg veldig med å finne de rette stoffene. Så da hele toppen av løperen var ferdig, måtte jeg bytte ut noen av lappene som ikke passet inn.
Så var det quiltingen. Da jeg var kommet halvveis oppdaget jeg at løperen ble så skjev. Så ble det å sprette opp. Det er IKKE gøy å sprette opp quiltesømmer! Da jeg etter andre gangs quilting så at løperen fremdeles var like skjev, kapitulerte jeg.
Jeg skar bort det som ikke kunne brukes, brettet løperen sammen, sydde sammen i sidene og vips var den blitt en veske...Har laget en liten lomme inni vesken.


Her ligger vesken oppå en puff jeg kjøpte på Europris i forrige uke. Den er nesten maken til den Hulda har, bare at denne er rund. Den har hjul og det er oppbevaringsplass under lokket. Har vært på utkikk etter en ny puff lenge. Mannen i huset må jo ha noe å legge bena på når han sitter og ser på TV. Ellers kjører jo guttene mye rundt med den da. Sier seg jo nesten selv når en kjøper puff med hjul...

14 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Ja, det er kjedelig å sprette opp, men løperen ble jo flott som veske, da! Og så synes jeg det var veldig interessant å lese boklista di nedenfor. Stolthet og fordom elsker jeg også, og Keiseren av Portugalien var en utrolig rørende bok. Er generelt glad i Sema Lagerløf. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. je l'aime beaucoup ce sac , je n'en ai encore jamais fait peut etre un jour..

  SvarSlett
 4. Tasken er blevet flot. Nogen gange må man tage en beslutning og gøre tingene anderledes hvis det driller. Godt at det blev en super fin taske i stedet for en skæv løber:O)
  Hav en god dag.

  SvarSlett
 5. Kjempefin veske - det er ikke så galt at det ikke er godt for noe... Når alt ikke går som man ønsker seg (og det kjenner jeg jo så smertelig godt til...) så er det jo fint å finne en kreativ løsning på det hele.

  SvarSlett
 6. Hmmm, ser at Mia har skrevet akkurat det jeg tenkte å skrive med Ikke så galt....osv...;-}Og det ble jo en kjempefin veske ;-} Så flotte farger da.....
  Utrolig kjedelig å sprette opp,og spesielt quiltesømmer...Fin og praktisk puff, så de i Europris bladet.Hadde kanskje vært en idè til å ha småting i...
  Nattaklem.

  SvarSlett
 7. Haha! Ja sånn kan det gå, men jeg syns det ble en kjempefin veske!
  Siri:)

  SvarSlett
 8. Haha! Ja sånn kan det gå, men jeg syns det ble en kjempefin veske!
  Siri:)

  SvarSlett
 9. Ellie: Det var artig å lese din bokliste også. Så at du også hadde en bok av Jane Austen som en av dine favoritter. Og Anne fra Bjørkely burde jo vært med hos meg også. Den har jeg lest mange ganger både som barn og voksen.

  Claire: Thank you!

  Sarah: Ja, sånn kan det gå...Klarer ikke at ting blir skeve og skakke. Er nok litt pirkete. Godt det ble noe utav det likevel da.

  Mia: Ja, det er sant. Det er jo ikke alt som blir som man ønsker. Prøver i det lengste å unngå at tingene jeg lager blir ufo -er. Da er det bedre å gjøre en liten vri.

  Sol: Liker godt disse blå stoffene jeg også. Nei, å sprette opp quiltesømmer er ikke moro. Da er du jo nesten ferdig med produktet og slett ikke innstilt på å begynne nesten forfra igjen...

  Siri: Ja, noen ganger kan det gå litt på tverke...

  SvarSlett
 10. Aldri så galt at det ikke er godt for noe. ;-)

  Ei nydelig veske til å bli i godt humør av. Du tryller virkelig frem de flottetste stoffkombinasjoner

  SvarSlett
 11. Det er jo klart man kan kjøre puff - skulle bare mangle! *fnis*

  Lekker veske. Blått er så delikat!

  SvarSlett
 12. Laura: Tusen takk for koselige ord!

  Marita BK: Ja, det er klart, puffer er jo til for å kjøre rundt med... Ellers tusen takk for hyggelig kommentar. Er veldig glad i disse blå stoffene jeg også.

  SvarSlett
 13. Den løperen gjorde seg fantastisk godt som veske, spør du meg! Kjempefin var den!
  Jeg har også kjøpt Europris-puffer, en til meg og en liten til litjmor...firkanta med hjul på ja...hehe!
  De er veldig populære her i gården også, og blir stadig vekk flyttet rundt på...jaja!
  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 14. Annette: Tusen takk! Kjempepraktiske de Europris - puffene. Så får en vel bare leve med at de blir flyttet litt rundt på...

  SvarSlett