25. juni 2007

En liten oppdatering fra sykroken


På tide med en oppdatering fra sykroken kanskje?
Elin ønsker seg i alle fall et bilde av syrommet mitt slik det ser ut nå og det må hun jo få.
*
Akkurat nå holder jeg på å kaste over de nye stoffene med sikksakk før jeg skal vaske dem. Oppi kurven ligger det stoffer som snart skal i vaskemaskina.
*
I det lille pennalet helt til venstre har jeg oppspretteren og brodersaksa mi. Ved siden av ligger det noen lilla og gule stoffer som jeg synes passer godt sammen. De ligger bare der og "godgjør" seg litt mens jeg tenker over hva jeg skal bruke dem til.

Oppå hylla har jeg norgesglass med blonder, hyssing og knapper. Ved siden av ligger noen ferdige nåleputer og så alle mine blå-beige blokker.

Den grønne nåleputa er i bruk daglig og ved siden av har jeg en porselensskål med synåler.


I hyllene under symaskina har jeg litt større stoffbiter og en kurv med sytråd. Ellers har jeg alle mine lappestoffer i en hylle ved døra. Prøvde å ta noen bilder av dem også, men bildene ble så mørke. Får prøve en annen gang.

Blogginnehaveren snek seg med på et bilde hun også...

12 kommentarer:

 1. Så koselig det var å se syrommet ditt. Utrolig ryddig!!!Her er det såååå rotete...;o) Men ryddeprosessen er i gang... og den bør egentlig avsluttes i morgen! Fine stoffer du viser i forrige innlegg, jeg har kjøpestopp nå.

  SvarSlett
 2. Takk for titten! Framleis veldig ryddig, enda du er så aktiv. Eg er impressed! Ikkje vanskeleg å skjøne at du trivast i sykroken din!

  SvarSlett
 3. Så koselig, ryddig og oversiktelig du har det når du syr. Virkelig fint! Har også hylle over der jeg sitter, det er jo lurt til bokser og sånt. Skulle jo sett deg forfra også da. :) Men, artig å se deg!

  SvarSlett
 4. Det var litt av ei tøysamling dette.Gleder meg til å få se hva du tryller frem. Å så flott sommerlig veske du har laget.Denne likte jeg godt.
  Koselig sykrok :=)
  Ønsker deg ei fin uke.

  SvarSlett
 5. Jeg fikk lyst til å sy da jeg så bildet av deg.

  SvarSlett
 6. så ryddig og fint du har det på syrommet ditt! Du er sikkert flink til å rydde etter kvart!

  SvarSlett
 7. Her var det system får en si. Så ordentlig koselig ut, får lyst til å bare komme inn på syrommet ditt. Har foresten falt totalt for sommerveska som du viste i et tidligere innlegg, du selger vel ikke den ? smiske smiske hi hi..Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 8. Kjempeflott syrom du har, og artig å få en titt av deg også : )

  SvarSlett
 9. Fint og ryddig.Det er deg det! Jeg syns du får sånne fine klare bilder. Jeg sliter med å få tatt bilder som gjengir fargene som de er. Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 10. Så flott syrom du har fått til! Må vere kjekt å ha symaskina framme heile tida. Veska du har sydd med dei flotte handtaka var kjempeflott, romantisk og sommarlig.

  SvarSlett
 11. Har kost meg med å titte på bloggen din. Er imponert over ryddig syrom!
  Riktig fine ting du lagar:-))

  SvarSlett
 12. Så koselig med bilder fra syrommet! Er imponert over at du har det så ryddig...og kanskje litt misunnelig :o) Også så mange fine stoffer du har vært og handlet! Ha en fin dag!

  SvarSlett