28. juni 2007

Nok en syboks...

Denne gang i rødt og hvitt...

Det er litt sånn med meg at når jeg først har funnet et mønster jeg liker, MÅ jeg bare prøve det ut i mange forskjellige fargesammensetninger. Akkurat nå ser jeg for meg at det kan bli fint med en kombinasjon av lilla og gult også...

11 kommentarer:

 1. Hei!

  Fine farger du har brukt i denne også. Likte det røde og hvite sammen. Tror også lilla og gult må bli en fin kombinasjon. Det hørtes sånn ut. :)

  SvarSlett
 2. Flotte syboksar! Du må ha eit arsenal av glidelåsar... Brukar du dei til sminkepung, penalhus el. kva? Eg har laga berre ein slik, og eg strevde litt med å få bretten på begge endane like. Trur eg må prøve meg igjen..

  SvarSlett
 3. Denne var veldig fin, men jeg gleder meg til den lilla og gule....

  SvarSlett
 4. De er så utrolig flott disse sybagene dine. Og spennende blir de også med alle forskjellige farger. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 5. Du har virkelig dreisen på disse sminkepungene/syboksene du...de blir kjempefine! Jeg kjenner igjen det med å se for seg neste prosjekt før jeg er ferdig med det jeg holder på med. Alltid en nysjerrighet på hvordan akkurat DE fargene vil se ut.Det er kanskje det som driver oss...alltid noe som må prøves ut.:):) Ha en flott helg!

  SvarSlett
 6. Du har så vackra tyger! Jag tycker det är svårt att hitta tyger med vit botten, men du har verkligen lyckats. Den rödprickiga var urgullig.

  SvarSlett
 7. Så fin den blei!! kjempeflotte fargar og mønster på stoffa du har brukt :o) ønsker deg ei god helg!

  SvarSlett
 8. Kjempefin ble også denne!!! Og kjekt når det bare trengs små biter.Da kan man få slike flotte resultater som du har fått til! Gleder meg til å se den i lilla og gult :)

  SvarSlett
 9. Fin ble den. Bør egentlig sy en til speider'n før sydenturen. Bruker den som toalettmappe. Vi har nemlig bare feminine toalettmapper, og det passer jo ikke speidergutten min. Gleder meg til å se din neste.... som sikkert kommer snart på bloggen. Du produserer jo som bare det;o) Flink er du!

  SvarSlett
 10. Du er jammen flink både til å sy og å blogge i sommarvarmen! Syboksen blei kjempefin i rødt!

  SvarSlett
 11. Kjempefin syboks! Og så fin t du har fått det i sykroken din også, der var det virkelig ordning og reda.... Artig å se, og også se syersken selv da.

  SvarSlett