13. juni 2007

Og så syr vi litt igjen...

Ja, for i dag regner det og det er betydelig kaldere ute, så jeg kan sitte ved symaskina med god samvittighet...Jeg har laget en "bløt syboks" fra Lise Bergenes bok "Lappegaver stort og smått". Har sydd flere slike tidligere. Synes det er et artig mønster og det er superlett å sy i glidelås på disse.

Det stripete stoffet har jeg kjøpt hos Stoff og Stil. Ellers har jeg brukt blå og hvite stoffer fra restekurven.
Vesken og nåleputene har jeg sydd tidligere i år, så de har jeg hatt bilde av på bloggen før. Jeg har brukt samme stoffer til alle tingene, så jeg måtte barte ta et bilde av alle sakene samlet.

19 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Passet jo så godt sammen alt også. Jeg har også det blåstripete stoffet fra Stoff og Stil, har brukt litt av det i et putetrekk. Fint stoff. Jeg plages fortsatt med sirkelpungen, skal få søsteren min til å hjelpe meg, hun er så flink med glidelåser. Vil jo gjerne ha den ferdig til ferieturen vår. :)

  SvarSlett
 2. Vad fin den blev! Du har så mycket fina tyger och är dessutom så duktig att kombinera dem. Nu väntar jag med spänning på nästa projekt

  SvarSlett
 3. Å, lekkert lekkert. Jeg må nok prøve meg med symaskina snart. Blir nok en tur på biblioteket på let etter lappebøker. Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Fin pung du har sydd. Jeg har også sydd flere av den der, de er enkle og fine. Jeg har lagt ut et bilde i bloggen i april av min, litt knæsjere i fargene. Din var mye roligere og harmonisk. Fine stoffer du har brukt, fint på både veske, nålepute og pung.

  SvarSlett
 5. Syboksen blei veldig fin! Du er flink!

  SvarSlett
 6. Bare koselig det ;o) Linker deg jeg også.

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har sydd!... :)Det er en stund siden jeg har lappet, men jeg ble litt friste nå...Takk for hyggelig komentar...bare koselig at du vil linke meg, jeg vil gjærne linke deg også...

  SvarSlett
 8. Hei.Fin syboks i fine duse farger.Jeg har også prøvd meg på et par sånne. Et veldig greit mønster. Hvilken bok er cirkepungen hentet fra?

  SvarSlett
 9. Så koselig å sy litt igen. Jeg hadde nesten håpet på en regnværsdag idag, jeg også, men vi fikk bare masse vind, og ingen regn. Så det ble litt puslig i hagen istedet for ved symaskinen.

  SvarSlett
 10. Disse ble virkelig flotte. Jeg tror nesten jeg må prøve meg på en slik syboks. Må jo være kjekk å ha med seg på ferie for å ha litt håndarbeid i. Ha ei riktig fin helg.

  SvarSlett
 11. Nydelig ting du har sydd!
  Jeg selv sliter med sy-humøret - orker ikke å sy, bare strikke og lese.

  SvarSlett
 12. Så flotte! Det ble litt av et flott sett med alle delene samlet! Nydelige blåtoner :)

  SvarSlett
 13. Så nydelig det ble, som vanlig og skjønne farver som vanlig. Takk for fine ord, kjenner at det vil gå veldig lang tid før ting blir sånn noenlunde engang, tar en dag om gangen, lett er det ikke. Livet går videre for oss, men annerledes er det og blir det. Ha en fin helg, klem fra meg.

  SvarSlett
 14. Så fint og nydelige farger.
  God helg :=)

  SvarSlett
 15. wow..! så flott veske pung og nåleputer!! kjempefine :o) ønsker deg ei god helg :O)

  SvarSlett
 16. Kjempefine ting du har sydd ja!

  SvarSlett
 17. Å så fine ting du har laget, med nydelige blåfarger : )

  SvarSlett
 18. Å det ble et veldig koselig sett,penalet var veldig fint,var det vanskelig???? Ha en fin uke.

  SvarSlett
 19. Tusen takk! Jeg har nå sydd en liten pung etter dine anvisninger!!! Det gikk forholdsvis smertefritt - "knotet" bare litt - vanskelig å få fine hjørner m/kantebånd...Hls Toril

  SvarSlett