16. juni 2007

Rosa syboks og garn til halv pris

Nok en syboks, denne gang i rosa og hvitt. Har litt lyst til å sy en i rødt og hvitt også, eller kanskje sort og hvitt...


Slik ser den ut på den andre siden.

I dag var det halv pris på alt strikkegarn på Galleri Nåløyet ! Sånt liker vi! Måtte bare kjøpe inn litt selv om jeg ikke er i strikkemodus akkurat nå. Skal nok helt sikkert få bruk for det en gang. Kjøpte Sisu, Mandarin Petit, Eskimo og Fabel.

17 kommentarer:

 1. Så fin den syboksen var, nydelige stoff du har brukt. Likte spesielt det hvite med små rosa blomster. Så søtt. :) Heldig som kom over så mye rimelig garn også da.

  SvarSlett
 2. Den syboksen er bare kjempefin! Har selv sydd den men når jeg ser den i blått og rosa hos deg får jeg lyst til å sy den igjen!! Du lager altså såå mye flotte ting!! Kjempe inspirasjon kilde for meg,i allefall :)

  SvarSlett
 3. Sååå nydeleg syboks du har laga!!! eg er jo så glad i rosa, veit du :o) kjempemykje flott garn du har fått tak i og! ha ein fin søndag :o)

  SvarSlett
 4. Den syboksen der var veldig fin den også, masse fint du lager. Nå MÅ jeg snart ta meg på tak og prøve meg litt mer på sying. Ha en fin søndagskveld:)

  SvarSlett
 5. Looks like you will be busy knitting up a storm! The little bags are cute.

  SvarSlett
 6. Du er en reser på disse syboksene, kjempefine er de! Så masse deilig garn, nesten så en venter på høsten å strikketid.

  SvarSlett
 7. Så fin syboks da...rosa og hvitt er jo så peeeent. Mye fint garn også. Kjekt å kose seg med når høstmørket faller på kanskje...?

  SvarSlett
 8. Stilig syboks!
  Så artig med halv pris på strikkegarn! Genialt :) Mye fint garn du har kjøpt! =)
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 9. Sååå bra at jeg bor langt unna den butikken. Har så mye garn jeg må strikke opp, men til halv pris hadde jeg nok ikke greid å la være å kjøpe noe. Fint garn du har kjøpt, må si at sisu har blitt en favoritt hos meg. Så fin syboks du har sydd, koselige stoffer.

  SvarSlett
 10. Så flott syboks, er den vanskelig å sy?? Jeg har visst boka, men kan ikke ha tittet sååå veldig nøye i den. Masse flott garn, halv pris er absolutt ikke å forakte.

  SvarSlett
 11. Jeg bøyer meg i støvet for den nydelige syboksen, helt skjønn og fantastiske farger! Garnet var jo også flott, blir spennende å se hva du får ut av det!

  SvarSlett
 12. Kjempefin syboks! Og så masse deilig garn til halv pris. Siden jeg startet med hekling av granny squares, har jeg også oppdaget at det er nokså dyrt med garn. Så heretter skal jeg prøve å følge med når det er garn på tilbud.

  SvarSlett
 13. Garn til halv pris?! Klart du må handle da! Så flotte sybokser du har sydd!! Nydelig avstemte farger både på denne rosa og på den blå. Og i mine favorittfarger :)

  SvarSlett
 14. Jag säger det igen. Gud, vad du är duktig på att sy! Härligt med garnrea!

  SvarSlett
 15. Å, den var kjempefin! Nydelige farger du har brukt. Og så masse flott garn også, nå kan du gå sommeren og høsten trygt i møte! :-)

  SvarSlett
 16. This reminds me of a pretty pencil case that I once had, looks almost similar.

  SvarSlett
 17. Hei hei!

  Er såååå glad for at jeg fant bloggen din. Så bra forklaringer du har på tingene du syr. Det er slik at selv jeg som nybegynner får lyst til å prøve også:-)Må du bare fortsette å sy i 100 år til til inspirasjon for oss andre.

  Vibeke

  SvarSlett