30. juli 2007

Litt nytt

Vi nyter fine sommerdager og er mye ute, men litt tid til håndarbeid blir det likevel.
Jeg har pusset opp et gammelt brett og sydd en liten brikke for å ha oppi. Brettet var opprinnelig trehvitt. Nå har det fått tre strøk med hvit oljemaling.

Jeg quiltet brikken med svakt buede sømmer på symaskinen. Det vises bedre på baksiden av brikken hvordan jeg har quiltet.

Og se. Den fine brikken jeg fikk fra Hulda passer akkurat til brettet den også!


Vi har vært i Oslo i helga og da måtte jeg selvfølgelig innom Kathrines Quiltestue. Kjempekoselig butikk med masse fine stoffer og mønster! Jeg glemte helt å ta bilder fra butikken i farten, men dere kan titte innom Butterfly . Hun har så fine bilder fra Kathrines Quiltestue på bloggen sin.


Jeg kjøpte disse to rullene med fat quarters. Inntill videre skal de få stå til pynt på syrommet mitt. Har ikke hjerte til å klippe i dem riktig enda...

22 kommentarer:

 1. Lekkert! Ja, både brett, brikke og nye stoff. Forstår godt at du må ha stoffa ståande ei stund til nytelse før du gyv laus på dei! Heldig du som har vore på denne butikken. Eg ynskjer meg både dit og på Lappemakeriet, men det blir visst ikkje denne sommaren.

  SvarSlett
 2. Så flott brett. Dette inspirerte meg til å ta mitt gamle brett og nå holder min datter på å male det hvitt. Og så skal jeg sy en brikke til det.

  SvarSlett
 3. Så flott brett og brikke! De nye stoffene dine var også lekre! Det var lurt med den brikken - og så er det jo enkelt å sy flere i forskjellige stiler, eks jul, påske, romantisk, høst, alt etter anledning... :o)

  SvarSlett
 4. Dette ble nydelig. Jeg må kanskje gjøre noe med mitt også O:).

  Tror kanskje du har kjøpt litt av de samme stoffene som meg fra Katrines Quiltestue. Jeg var der forrige helg, og jeg ønsker meg tilbake dit snaaart. Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 5. Brickunderlägget blev jättefint! Låter som en riktigt mysig affär det där, ni verkar ha många fina tygaffärer i Norge...eller så har jag letat på fel ställen här hemma.

  SvarSlett
 6. Brikken ble utrolig lekker i blått og hvitt. Nydelig :o)

  SvarSlett
 7. Så lekkert med den blå quilta brikken på det hvite brettet. Nydelig sammensatt og søtt m markblomster også. Artig at brikken fra meg også passa. :-) nydelige stoffer og kort du har kjøpt, skjønner godt at du vil spare på de ei stund.

  SvarSlett
 8. Lekker blåhvit brikke, harmonisk sammensatt. Flotte stoffer du har funnet hos Kathrine. Må innom der hver gang jeg er i Tigerstaden. Anbefales til alle dere som ikke har vært der. Gleder meg til å se hva du tryller fram av dine lekre stoffer....

  SvarSlett
 9. Så fiin! Vart hittar du alla dina vackra tyger? De vita och ljusblå var bara så söta. Det skall bli spännande att se vad du skall göra med dina nyinköpta tyger.

  SvarSlett
 10. Så flott brettet ditt ble, og likte godt den brikken også.
  Flotte stoffer du har skaffet deg også, blir spennende å se hva det blir når du klarer å klippe i dem:)
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 11. Så smart å pusse opp serveringsbrettet! Eg har faktisk eit slikt trebrett liggande ein plass...Fin brikke! Kathrines Quiltebutikk ser veldig flott ut! Eg har ikkje vore der enno, men har sett mange bilder derifrå. Det hadde vore fint om ho hadde starta opp nettbutikk :)

  SvarSlett
 12. Så nydelig brettet ditt ble med hvit maling, og ikke minst med den nye herlige patchwork brikken du har sydd da. Og så ser jeg at du har vært på Kathrines Quiltestue - et sted jeg besøker hver gang jeg er i Oslo (og hvor jeg har kjøpt en god del stoffer fra). Alltid masse herlige stoffer der.

  SvarSlett
 13. What a nice things you make. I have already looked at your site several times.
  For now, what a beautiful fabrics you bought! I am very curious for the coming project(s)
  Pitty I cannot read your language, but I recognise a lot of words that are simular to dutch, english and german so I can understand it a little *Ü*
  Kind regards from Holland

  SvarSlett
 14. Hei på deg!
  Brettet og brikken du har sydd ble kjempeflott! Jeg elsker blått og hvitt...mmmm,nydelig:)Du er så flink!
  Jeg har også et brett som jeg lenge har tenkt å male hvitt, kanskje jeg får ut fingeren nå som jeg ser hvor fint ditt ble:)

  Jeg var innom Cathrines Quiltestue i går, og gikk omtrent amok!! Hun har såååå mye flotte stoffer nå:) Masse sarte blomster...*drøm* Jeg skulle ta bilder derfra hadde jeg tenkt, men så glemte jeg selvsagt kameraet! Typisk:(
  Jeg må også "ruge" litt på nye, pene stoffer! Må liksom bare se på de litt først:)

  Gleder meg til å se hva du lager av de flotte stoffene....blir sikkert noe veldig fint:)....håper du vil vise oss:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 15. Så koselig brikke du har sydd. En god ide det der. Flott den Hulda har gitt deg også!

  SvarSlett
 16. SÅÅ utruleg nydeleg brettet vart både med brikka du har sydd og duken frå Hulda!

  SvarSlett
 17. Hei!!
  Så fin den blå brikken ble!! Så på stoffpakken alene at du hadde vært hos Kathrine!! Synes det var kjempemorro at du nevner bloggen min!!! Tusen takk!!!

  Jentene er hos farmor og farfar denne uken, så jeg har nesten ikke lest blogger eller sett TV hele uken. Deilig med litt fri.... ;-D

  Ha en fantastisk dag i morgen!!

  SvarSlett
 18. Thank you for your nice comment :o) I have just started my weblog and what you saw was my very first quilt (the purple one) made in the early 90ties. The black and coloured quilt is for my youngest daughter.
  I have the same 'problem' as you. Expressing yourself in another language is difficult. But giving a reaction every now and than isn't a problem *Ü*

  SvarSlett
 19. Kjempeflott var brettet med begge brikkene i : )

  SvarSlett
 20. It was great being here!
  Have a nice evening!
  Ingrid
  http://supergoof.web-log.nl/

  SvarSlett
 21. Nydelig brikke i blått og hvitt.

  SvarSlett
 22. I love the tea tray - very beautiful as is all of your blog.

  SvarSlett