16. juli 2007

Mine gamle puslespill

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine gamle puslespill. Jeg var veldig glad i å legge puslespill da jeg var lita så de bærer nok preg av å være godt brukt. Det mangler noen brikker her og der også, og brettene er litt slitt i kantene, men jeg har ikke hjerte til å kaste dem likevel.

17 kommentarer:

 1. flotte puslespel med koselege motiv! kjekt når slike skattar har blitt tekne godt vare på og kan gå i generasjonar :o)

  SvarSlett
 2. Koselig med gamle leker, så flink du er som har greid å ta vare på de!Foresten så er det utrolig trivelig å besøk bloggen din, mye spennende å se! God sommer videre til deg!

  SvarSlett
 3. Så fine bilder på puslespillene. Jeg husker at jeg og søsteren min lekte med noen slike kubespill hos mormoren vår. Så klart du må ta vare på de. :)

  Ser du har vassa i havet, det har ikke jeg gjort, enda så fint været er her. :) Arnt Håvard har tatt noen svømmetak i et vann i skogen, han er nok tøffere enn meg. :)

  SvarSlett
 4. Så fine puslespill - koselige motiver! Ja - jeg har vært på Kreativ Quilt. Var på shopping alene en dag, etter en stund (2-3 timer) ringte mannen min og spurte om han skulle hente meg ? "...ehhh - jeg har bare vært på en butikk så langt sa jeg". Da ble det stille i den andre enden. Kan du gjette hvor jeg var ? Jeg brukte en del tid på å finne butikken må jeg vel si til mitt forsvar, men det gikk en god del tid der ja.... :o)

  SvarSlett
 5. Sometimes I think that...there's a kind of black hole in every home where go all those missing puzzle pieces, the missing socks, the missing Lego blocks...Isn't it ?
  By the way, the pictures are charming !

  SvarSlett
 6. Å, mimre:) Morsomt å se gamle puslespill, har visst noen gamle et sted jeg også.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 7. Utrolig mange fine puslespill!! Sønnen min er veldig glad i puslespill, og nå skal jeg gå på jakt etter mine barndoms-puslespill hjemme hos mamma. Husker at jeg også hadde et sånt kube-pussel! :)

  SvarSlett
 8. Å så koselig å se. Den med den lille gutten som plukker epler og gjessene, den hadde jeg også :) Koselig å se igjen!

  SvarSlett
 9. Takk for kommentar på bloggen min:) Jeg må innrømme at jeg ilte til nermeste KID butikk etter å ha sett vesken du laget av kjøkkenhåndklet med blå og hvite striper....så det for meg som pute til det gamle monogrammet:) Så det er egentlig din fortjeneste at puten ble så fin...hihi:) Koselige puslespill du viser:):) Ha fortsatt god ferie!

  SvarSlett
 10. Næmen så fine de var da. Jeg blir helt nostalgisk jeg her jeg sitter : )

  SvarSlett
 11. Så koselige puslespill, motivene er så flotte. De har vært flinke å tatt vare på de for deg...kos deg videre

  SvarSlett
 12. Så många fina pussel och mysiga motiv. Blir allt lite nostalgisk :-)

  SvarSlett
 13. Åhh, så många fina gamla pussel du har sparat. Var rädd om dem och kasta dem inte vad du än gör. Det är roligt att ha en gång i framtiden.
  Stora kramar Eva Agnes

  SvarSlett
 14. Så fine puslespill! Ikke verst at de fremdeles er intakte. Det hadde de neppe vært i mitt barndomshjem ;-). Så flotte vesker og poser du har sydd siden sist!

  SvarSlett
 15. Wow!!!these are of the old and very beautiful puzzles, they remember me to them my infancy :)))Have a great summer time :)))

  SvarSlett
 16. Hei,
  ramler innom via siden til Hulda;O)
  Artig med de gamle puslespillene. Kjenner faktisk igjen et par av dem :O) Blir liksom glad bare av å se på dem.....

  Ha en fortsatt god sommer

  SvarSlett